Vier het najaar in Toverland

04-09-2019
Ook in september is het heerlijk om er even tussenuit te zijn. Ben je weer een tijdje naar school of weer hard aan het werk? Dan kun je wel wat adrenaline van onze achtbanen gebruiken. Liever tot rust komen? Kom ook dan de herfst vieren in Toverland!

In het weekend langer genieten! 
Kom je in de weekenden van september naar Toverland? Dan kun je een uur langer van alle attracties én shows genieten, namelijk tot 18:00! Dat extra uurtje kun je mooi gebruiken om nog een paar extra rondjes in je favoriete achtbaan te doen! Bekijk hier alle openingstijden én plan je dagje uit!

Langer tafelen bij The Flaming Feather 
Afgelopen zomer hebben we bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather een heleboel nieuwe gerechten toegevoegd aan de kaart! Heerlijke panini's bijvoorbeeld of de spannende crème brûléé on fire. Benieuwd naar alle nieuwe gerechten? Bekijk ze hier! In de weekenden is dit à la carte restaurant ook geopend na sluitingstijd, zodat je optimaal van je dag kunt genieten. Zo kun je dan ook t/m 18:00 reserveren!

Expedition Zork | Attractiepark Toverland

Lekker weer 
Ondanks dat de herfst alweer bijna voor de deur staat, geniet je bij lekker weer gewoon nog van alle waterattracties én waterspeeltuinen! Tijdens de 'Indian Summer' zijn Expedition Zork én Djengu River heerlijk verfrissend! 

Ook de Magische Vallei en Avalon, de meest groene gebieden van Toverland, zijn een lust voor het oog als ze langzaam hun herfstkleuren krijgen! Instagram er dus vooral op los! Zit het weer toch net even wat minder mee? Schuif eens aan bij onze overdekte horeca of neem de tijd om de indoor werelden Land van Toos én Wunderwald te ontdekken! 
 

Het leukste uitje van 2020!

Laat van je horen bij het Land van ANWB! Door jouw stem kan Toverland misschien wel hét 'Leukste uitje van 2020' worden. 

Breng je stem uit!

Lees snel meer