Vernieuwde scare zone Cirque: dubbel zo groot met nóg meer scares

Vernieuwde scare zone Cirque: dubbel zo groot met nóg meer scares

17-09-2020
Zeg je Halloween, dan zeg je circusclowns. Zeg je clowns, dan zeg je scare zone Cirque. Dit jaar pakken we uit met een extra uitgebreide circus-zone met extra veel scare actors op een nieuwe locatie met zelfs een traditionele cake-walk attractie! We noemen het daarom ook de Royal Edition.

Scare zone Cirque is ieder jaar een succesnummer tijdens Halloween. Reden genoeg om deze zone dubbel zo groot terug te laten keren dit jaar. Vorig jaar namen de circusartiesten je te grazen in het buitengebied van het Wunderwald, ter hoogte van de lancering van de Booster Bike, maar dit jaar hebben we gekozen voor een locatie aan de rand van het park. Rondom de attractie Kletterparcours, die door corona-maatregelen niet in gebruik is, kun je de vernieuwde Cirque zone terugvinden. Het Kletterparcours zal ook onderdeel zijn van de beleving in deze bijzondere scare zone. 

Traditionele lunapark-attractie 
Wanneer je bij het vernieuwde Cirque aankomt, ga je eerst door een traditioneel lunapark heen, dat je misschien wel kent van de kermis. Bewegende trappen, draaiende hindernissen, het is een hele uitdaging om recht te blijven staan. Je kunt hier dus de kenmerkende hindernissen van een cake-walk terugvinden. Al snel zul je merken dat het géén normale ervaring is, want ook hier staan de ‘rode neuzen’ op de loer om je de stuipen op het lijf te jagen. 

Nóg meer circusgriezels
De clowns lijken op het eerste gezicht aardig, maar worden al snel boosaardig. Dat merk je meteen wanneer je ook maar één voet in deze scare zone hebt gezet. Er is géén ontkomen meer aan alle clowns, artiesten en circus-griezels, want het zijn er meer dan ooit. Ook nemen je hier vuurspuwers en een jongleur je te grazen. Kijk vooral ook uit voor de circusdirecteur, waarzegger en andere duistere gedaantes die op het eerste gezicht vrolijk lijken. 

Je kunt hier dus nóg meer scares verwachten. In deze scare zone (de experiences, het spookhuis en het labyrinth) werkt je Halloween-toverstaf niet om de engerds op afstand te houden, dat is in de andere scare zones wel het geval. 

 

Eenrichting
Ook tijdens Halloween is het uiteraard noodzakelijk om corona-maatregelen te voeren. Zo is ook deze scare zone bijvoorbeeld éénrichting, wat de doorstroming ten goede komt. Ook alle andere maatregelen uit het protocol Veilig Samen Uit zijn natuurlijk van kracht tijdens de Halloween Nights.

Bekijk alle maatregelen
Deel blog