Tijdelijk volop unieke familie-activiteiten op het Pop-Up Summer Camp

Tijdelijk volop unieke familie-activiteiten op het Pop-Up Summer Camp

Ookal is het attractiepark nog even dicht, vanaf 1 mei 2021 kun je bij ons blijven slapen. Samen maken we er een feestje van! We bieden verschillende gratis en betaalde activiteiten aan die leuk zijn voor het hele gezin. Ontdek hier wat je allemaal mag verwachten. 

Na het succes van vorig jaar kon het Pop-Up Summer Camp, onze eigen Toverland-camping, natuurlijk niet uitblijven dit jaar. Standaard zit daar toegang tot het park bij, maar aangezien we het attractiepark nog niet kunnen heropenen, kun je samen lekker sportief in de weer. Daarnaast kunnen de kids zich helemaal uitleven in de (water)speeltuinen. Ook wanneer je fan bent van onze achtbanen, heb we iets unieks voor je in petto!

Samen sporten
Trek je sportschoenen maar aan, want in de Tovertuin is het van 1 mei t/m 10 mei 2021 één groot sportparadijs. We hebben hier verschillende sportvelden ingericht, waarbij je gratis een balletje kunt trappen op het voetbalveld. Samen badmintonnen, volleyballen of tafeltennissen behoort ook tot de mogelijkheden. Geen zin om zelf een voetbal of badmintonspullen mee te brengen? Je kunt het tegen een borg van €5,- huren bij de camping-receptie. Samen lekker sportief in de weer!

Outdoor-tour: uniek kijkje ín Toverland
Ben je fan van Toverland en onze attracties? Dan hebben we iets bijzonders voor je in petto! Normaal gesproken blijven deze deuren vaak gesloten, maar nu openen we ze voor je. Tijdens de exclusieve en unieke Outdoor-tour door Toverland kom je op plekken waar normaal gesproken alleen Toverland-medewerkers komen. We verklappen nog niet alle plekken, maar zo mag je bijvoorbeeld onder de banen van de lanceerachtbaan Booster Bike en houten achtbaan Troy door wandelen. Een unieke kans om bijzondere foto's te maken op deze plekken! Aan deze activiteit kun je gratis deelnemen met je huishouden of gezelschap.

Beklim zelf de lifthill van Troy
Altijd al willen weten hoe het is om houten achtbaan Troy te beklimmen? We maken het tijdens het activiteitenprogramma van het Pop-Up Summer Camp mogelijk om dit zelf te ontdekken. Loop je gezekerd met je huishouden of gezelschap naar de top van deze houten gigant. Op 35 meter hoogte heb je een ongekend uitzicht over Toverland, alle attracties, de camping en de bosrijke omgeving! Als er plaatsen zijn waar je unieke selfies kunt maken, dan is het hier wel!

Lees meer over: Beklim Troy

Spetteren en spelen
In deze verblijfsperiode kun je als verblijfsgast van het Pop-Up Summer Camp toch een beetje het attractiepark in. De volledige Tovertuin, in de schaduw van het Land van Toos en Wunderwald, is geopend. Zo kunnen de kids lekker ravotten in alle buiten-speeltuinen. Schijnt de zon? Dan is het heerlijk om te spetteren in de waterspeeltuin. Kun je droog de overkant bereiken op het vlot of haal je hier juist graag natte voeten? Een andere tip is het fonteinenplein onder wildwaterbaan Expedition Zork, heerlijk verkoelend!

Bekijk complete activiteiten-programma

Extra voordelig
En dat is nog niet alles, want er is zoveel te doen tijdens het Pop-Up Summer Camp in de periode 1 t/m 10 mei 2021. Bekijk hier het complete activiteitenprogramma. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om familiespellen te kopen of te huren en erop uit te trekken in de buurt. In deze periode verblijf je extra voordelig op de camping. Zo overnacht je al voor €57,50* in een 2-persoons ToverTent, inclusief knusse inrichting en comfortabele bedden! Benieuwd wat je van zo'n ingerichte tent mag verwachten? Hier lees je alle ins en outs! *Exclusief toeristenbelasting 

Reserveer je verblijf
Deel blog