Summer Feelings in Toverland: iedere dag extra lang open en nieuwe shows!

Summer Feelings in Toverland: iedere dag extra lang open en nieuwe shows!

03-06-2020
De zomer staat voor de deur, ook bij Toverland. We hebben dit jaar weer van alles voor je in petto: iedere dag langere openingstijden en nieuwe shows! En dat alles in een extra zomers park met gezellige terrasjes en een ontspannen sfeer! Ben je abonnementhouder? Ook dan staat er deze zomer van alles op je te wachten. 

Iedere dag langer open
Het zonnetje schijnt, het kwik stijgt, tijd voor een ontspannen en zomerse dag Toverland. Wanneer je tussen 11 juli en 23 augustus 2020 naar het park komt, kun je extra lang genieten van onze magische sferen. In deze periode zijn we namelijk dagelijks(!) geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Laat je onderdompelen in de ontspannen sfeer, geniet van sfeervolle muziek en beleef je favoriete attracties extra vaak. Met de zonovergoten terrassen waan je je echt even op vakantie in eigen land. Summer Feelings in Toverland! 

Spraakmakende shows
The summer is magic! We zijn niet alleen langer geopend, je kunt ook nog eens genieten van twee shows. Tijdens de zomermaanden bouwen we Port Laguna om tot een heuse Show Stage, waar je vanaf half 12 ieder uur een show mag verwachten. Vorig jaar was de Duikshow The Battle of Port Laguna een succesnummer, dus deze keert ook dit jaar weer terug. Het enorme schip met 27 meter hoge mast zal de azuurblauwe lagune in Port Laguna sieren. Er staan je weer stunts, spektakel en speciale effecten te wachten. Houd je adem in bij de angstaanjagende dodemansduik vanaf grote hoogte. Lukt het ook dit keer weer om het kwaad te verslaan?

Naast de spetterende Duikshow maken ook Toos en Morrel hun opwachting in Port Laguna. Op een compleet nieuw gethematiseerd podium in de vorm van een strandhut gaan deze twee vrolijke vrienden op vakantie. Zoals je van Toos en Morrel mag verwachten gaat dit weer een vrolijke, compleet nieuwe show worden met de nodige grappen en grollen. 

Het nieuwe podium van de 'Toos en Morrel gaan op vakantie'-show in de vorm van een strandhut. Je kunt dit podium deze zomer terugvinden in Port Laguna, dichtbij de EHBO-ruimte. 

Extra tijd
Door de langere openingstijden heb je natuurlijk ook meer tijd voor alle attracties. Je zegt vast géén ‘nee’ tegen een verkoelende tocht in Djengu River of Expedition Zork! Wat adrenaline? Voel de frisse wind in je haren tijdens een achtbaanritje. Een heerlijk terrasje zit er ook wel in, zo hebben we bij veel take-aways nieuwe must-eats! Wat dacht je van een Spirello met gesmolten kaas, een verrukkelijke IJsdonut of de nieuwe aardbeien-lekkernijen bij Solaris! Sinds 1 juni 2020 is het ook weer mogelijk om aan te schuiven bij ons bedieningsrestaurant The Flaming Feather. Hiervoor is het nodig om vooraf te reserveren. 

Reserveer je tafel

Magic Member Nights
Ben je abonnementhouder van Toverland? Dan ben je altijd een bijzonder onderdeel van onze magie. Om dat nog eens extra te onderstrepen, geven we jullie een bijzondere nieuwe titel: Magic Members! Dat brengt meteen een magisch voordeel met zich mee. Zo kun je op twee unieke, exclusieve Magic Member Nights avonturen beleven tot in de avond uren! Op zaterdag 4 juli en vrijdag 10 juli vier je samen met alle andere Magic Members de de kick-of van de zomer tijdens een exclusieve avondopenstelling van  19.00 uur tot 23.00 uur! Een bijzondere avond voor bijzondere gasten. We kunnen nog niet teveel verklappen, maar deze avonden zullen extra magisch worden! 

Hoe kun je reserveren?
Je kunt één van deze twee avonden reserveren, zodat we zoveel mogelijk abonnementhouders de kans krijgen om erbij te zijn. Het reserveren voor de Magic Member Nights is niet van invloed op je reeds gemaakte reserveringen tijdens onze reguliere openingstijden. Je kunt deze dus naast elkaar reserveren.

Naar je account

Dagtickets en Siësta-tickets 
Een heerlijk ontspannen dag beleven in Toverland? Doordat we deze zomer ook werken met een maximale dagcapaciteit, is het nodig om je bezoek van te voren te reserveren. Dat kan nu in onze Ticketshop! Doe je dat 7 dagen van te voren, dan profiteer je ook nog eens van 7 euro korting. Onze reguliere tickets geven je van 10.00 tot 21.00 uur toegang.

Kom je liever wat later? Ook géén probleem! Van 11 juli t/m 23 augustus kun je ook kiezen voor ons Siësta-ticket, waarmee je van 16.00 tot 21.00 onze magie kunt beleven. Dan heb je nog een hele ontspannen avond met je favoriete attracties voor de boeg.

Je kunt je tickets nu t/m 10 juli 2020 reserveren. Het zal spoedig mogelijk zijn om je bezoekdag na deze periode vast te leggen.

Naar Ticketshop

Samen Veilig Uit
Ook deze zomer werken we met een maximale bezoekerscapaciteit om alle maatregelen te kunnen blijven garanderen. Bij Toverland streven we naar een zo hoog mogelijke gastwaardering, ook tijdens onze Midzomeravonden, die we normaal organiseren tijdens de zomermaanden.

Omdat we dit jaar deze kwaliteit niet kunnen nastreven, hebben we ervoor gekozen de Midzomeravonden niet door te laten gaan.Wel zorgen we dagelijks met onze ‘Summer Feelings’ voor extra lange zomerse dagen met verrassend entertainment, extra shows en heerlijke lekkernijen. Zo maken we er samen een betoverende en veilige zomer van. Veilig Samen Uit.

Lees snel meer