Summer Feelings: een zinderende zomer vol entertainment

Summer Feelings: een zinderende zomer vol entertainment

Er staat je weer een bruisende zomer te wachten in Toverland. Van 17 juli t/m 5 september geniet je extra lang van extra veel entertainment, hapjes, drankjes en je favoriete attracties! Hieronder lees je wat je niet mag missen tijdens Summer Feelings.

In je zomervakantie geniet je extra lang van Toverland, namelijk van 10:00 tot 21:00 uur. Hierdoor heb je nog meer tijd om alle attracties te doen én misschien zelfs wel vaker dan één keer. Slenter door het park, want overal kom je de hele dag door entertainment tegen. Van groot en meeslepend tot klein en intiem. Het is bijna teveel om op te noemen, maar hieronder vertellen we je graag wat je waar niet mag missen.

Bekijk openingstijdenkalender

Ga mee op vakantie
Themawereld Port Laguna is dé showhotspot tijdens de zomerse maanden juli, augustus en begin september. Vanaf 11:30 uur kun je hier al de eerste show van Toos & Morrel verwachten op het grote houten podium. Ze pakken hun koffers en vertrekken op vakantie...  ...als dat maar goed gaat! Swing, spring en dans mee met alle aanstekelijke liedjes. Even uitpuffen kan hier op het grote én zonnige terras! 

Hoge duiken en spetterende effecten
Vier keer per dag is Port Laguna ook het decor van de spetterende duikshow: The Battle of Port Laguna. De boeg van dit indrukwekkende parelschip is niet te missen en zal je de nodige ooh’s en aah’s bezorgen. De enorme mast van 25 meter is er ook niet voor niets, dus hier mag je halsbrekende toeren verwachten, inclusief dodemansduik! Kijk ademloos naar de hoogste duiken, spannende effecten en vurige sprongen. Zal het goede het kwade overwinnen? Kom het zelf ontdekken deze zomer. Bekijk de actuele showtijden in de gratis Toverland-app tijdens je bezoekdag.

It’s cocktail-time!
Toe aan een hapje of drankje? Dan ben je in heel Toverland aan het juiste adres. Strijk even neer op één van de zonovergoten terrasjes of zoek er juist de schaduw op. Ook keert in Port Laguna de cocktailbar terug. Sluit je om 18:45 uur aan bij de Cocktail Party en probeer de meest kleurrijke cocktails en mocktails. We delen snel alle verschillende smaakjes met je, zodat je alvast kunt watertanden! Ook na sluitingstijd kun je nog lekker even neerploffen in één van de comfortabele strandstoelen, want de cocktailbar blijft samen met heel Port Laguna nog een uurtje na sluitingstijd geopend, tot 22:00 uur! Proost gezellig na op een dag vol zomerse momenten.

Trainen tot ridder
Ook in het mysterieuze Avalon kun je terecht voor spektakel. Hier kun je natuurlijk een spannende vlucht maken in wing coaster Fēnix, maar je ook tot ridder laten trainen. Tovenaar Merlijn en zijn hulpje stomen je in de spoedcursus ‘Merlin’s Tournament Training’ klaar om een kleine of grote ridder te worden. Zet hier dus maar je meest avontuurlijke beentje voor. Daarna even uitpuffen op het terras? Bedieningsrestaurant The Flaming Feather, aan de oever van boatride Merlin's Quest, is geopend voor een lekker hapje, borrel, uitgebreide lunch of diner! Daar geniet je regelmatig ook nog van gezellige singer-songwriters. Meedeinen maar. 

Bekijk menukaart The Flaming Feather

Tropisch swingen
Lekker meeswingen op de muziek? Dan moet je bij het tropische Katara Plaza in de Magische Vallei zijn. Op het nieuwe podium maken namelijk vanaf 15:00 uur singer-songwriters hun opwachting. Met het uitzicht over de groene en spetterende Magische Vallei, is het hier lekker vertoeven. En lekker is het zeker, want we hebben niet zo lang geleden het complete menu van Katara Plaza aangepast. Ga hier nu eens voor een heerlijke PREMIUM-burger, o.a. ook veggie! Of wordt het toch een frisse yoghurt, lekkere smoothie of gezonde wortel-wrap? Ook Katara – Fountain of Magic laat haar waterspektakel meerdere keren per dag zien!

Bekijk vernieuwde aanbod

Bubbels en vuur
Dat is nog niet eens alles! Want in de Magische Vallei geniet je ook van Bubble Magic. De bubblemakers zijn dit jaar weer neergestreken in Toverland en zoeken grote en kleine helpende handen om de kleurrijkste bellen te maken. Toe aan wat extra spanning? Ga dan als een lopend vuurtje richting themawereld Ithaka. Laat je voordat je een ritje maakt in houten achtbaan Troy verbazen door de vuurkunsten van Helios bovenop het stationsgebouw.

 

Hoe laat moet je waar zijn?
Uiteraard wil je van al dit spektakel niets missen! Download de Toverland-app (iOS en Android) en heb het hele programma altijd bij de hand. Ook bekijk je meteen de actuele wachttijden en het aanbod food, drinks én souvenirs!

 

Download Toverland-app

Voordelige tickets
Tijdens Summer Feelings is het extra lang genieten van alle extra's. Wanneer je je ticket minimaal 7 dagen van te voren claimt, ontvang je zelfs tot 7 euro korting. Kom je liever wat later en maak je er samen een zwoele zomeravond van? Ga dan voor een extra voordelig Siësta-ticket. Dit speciale ticket geeft je van 16:00 tot 21:00 toegang tot het park. Ga direct naar onze ticketshop. Als abonnementhouder van Toverland kun je uiteraard gratis Summer Feelings bezoeken, reserveer daarvoor je bezoekdag via het online portal

Plak er een nachtje (of meerdere) aan vast
Nóg langer genieten van onze zomerse dagen? Maak van je dagje Toverland een hele vakantie. Binnen een paar passen vind je naast het attractiepark onze Toverland-camping Pop-Up Summer Camp. Neem je eigen tent, camper of caravan mee of kies voor één van de knus ingerichte Tovertenten. Je start er je dag op naast houten achtbaan Troy in het zonnetje met je goedgevulde ontbijtbox. Met een abonnement overnacht je zelfs extra voordelig. 

Reserveer je overnachting
Deel blog