Speciale allergieënkaarten bij The Flaming Feather

Speciale allergieënkaarten bij The Flaming Feather

23-07-2020
Sinds dit seizoen hebben we bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather een nieuwe uitgebreide kaart. Om je keuze makkelijker te maken, als je een allergie hebt of speciale wensen, introduceren we speciale menukaarten.

Het was altijd al mogelijk om bij de bediening je wensen met betrekking tot allergieën door te geven. Nu kun je nog makkelijker een keuze maken, door onderstaande menukaarten voor speciale wensen. Download ze hieronder of vraag ernaar in het restaurant.
 

Wil je toch nog iets weten?
Door deze nieuwe kaarten kunnen onze medewerkers van The Flaming Feather je nog makkelijker en beter van dienst zijn en zijn we nog transparanter over alle mogelijkheden. Heb je toch nog vragen over een bepaald gerecht? Zoals vanouds beantwoorden onze medewerkers je vragen maar al te graag.

Reserveer je tafel
Ook bij dit bedieningsrestaurant werken we op dit moment met een maximale bezoekerscapaciteit, die overeenkomt met de landelijke richtlijnen voor horecalocaties. Hierdoor is het nodig om je lunch of diner van te voren te reserveren via het online reserveringsformulier. Daarnaast hebben we verschillende maatregelen genomen om ook je etentje veilig te laten verlopen.

Reserveer je tafel

Lees snel meer