Van speciaalkoffies tot freakshakes: nóg meer lekkernijen deze winter

Van speciaalkoffies tot freakshakes: nóg meer lekkernijen deze winter

25-11-2020
Had je nog geen honger? Dan krijg je het wel door alle nieuwe winterlekkernijen die we toevoegen aan de take-awaylocaties tijdens de Magische Winterweken. Zowel warm als koud! Lees hieronder snel wat je waar mag verwachten. 

Tip: download de Toverland-app en bekijk op je bezoekdag welke take-aways geopend zijn.

Eerder konden we je al vertellen dat de Magische Medina tijdens het winter-seizoen van Toverland opent met een compleet nieuw winters aanbod. Daar doen we ook elders in het park nog een schepje bovenop. Is de winter je nog niet koud genoeg? Ga dan bij de overdekte Waldstube in het Wunderwald voor een Freakshake (€4,95). Een feestelijke mix van karamelijs, stroopwafels, slagroom en twee soorten donuts. Kan het je niet ijzig genoeg zijn? Ga dan ook langs bij kiosk Het Houten Paard in Ithaka. In de warme gloed van honderderen lichtjes die houten achtbaan Troy sieren geniet je van een winter-ijsdonut (€4,25): een donut gevuld met softijs, afgetopt met een stroopwafel en kaneelsuiker. Ook is daar de winter-ijsbeker (€4,50) met softijs, kersen, stroopwafel, karamel en slagroom een echte aanrader. 

Warme, winterse dranken 
Bij winterse dagen horen natuurlijk ook winterse, warme drankjes. Die zijn niet alleen lekker, maar geven je direct een heerlijke warmte-boost! Probeer de nieuwe speciaalkoffies bijvoorbeeld eens bij take-away Bosterras in het overdekte Land van Toos of de Waldstube. Je hebt de keuze uit cappuccino zeezout-karamel (€4,50) met karamel-zeezout-crunch, afgetopt met een heerlijke dot slagroom en de cappucino speculoos (€4,50) met speculoos-crunch en slagroom. Wat gaat jouw favoriet worden? Uiteraard kun je ook gaan voor een luxe, warme chocolademelk (€4,50). Hierbij heb je de keuze uit 3 soorten échte chocolade (melk, wit of puur), die je in verse, volle melk kunt laten smelten. Uiteraard doen we hier ook weer een feestelijke toef slagroom op en maken we het feestje compleet met mini-marshmallows en chocoladetopping! Ga hiervoor langs bij kiosk het Labyrinth in de Tovertuin of het Bosterras binnen. 

Glühweinen-weinen-weinen en vegetarische opties 
Het assortiment van de indoor Biergarten in het Wunderwald en Het Houten Paard hebben we uitgebreid met heerlijke glühwein. Over opwarmen gesproken! Daar kun je ook Houben-worstenbroodjes krijgen, er is ook een vegetarische variant verkrijgbaar. In de Tovertuin kun je naast warme dranken ook een broodje curryworst verwachten. Ook dit broodje is vegetarisch te bestellen. Verder kun je ook nog genieten van overheerlijke flammküchen bij de Waldstube, voor €5,50. Deze zijn verkrijgbaar in de volgende varianten: Elsasser spek, brie en pulled pork. Ook zijn er een pulled pork pizza (€10,50) en frietje stoofvlees met truffelmayonaise verkrijgbaar bij deze locatie! Om je vingers bij af te likken. 

Deel blog