Proosten met nieuw halloween-biertje

Sinds een tijdje kun je in Toverland genieten van Magical Beer, ons eigen Toverland-biertje. Tijdens deze halloween introduceren we voor het eerst de Scary Pumpkin IPA! Het blikje bevat zelfs een blacklight-effect.

26-09-23 door Martijn van Gerwen

Ben je de afgelopen tijd ook helemaal fan geworden van ons eigen Toverland-biertje Magical Beer? Dan hebben we goed nieuws voor je! Met trots voegen we naast ons reguliere blondbiertje met lichte honingsmaak een halloween-biertje toe met de naam Magical Beer: Scary Pumpkin IPA.

Het biertje bevat naast de gebruikelijke bieringrediënten, ook bloedsinaasappel en natuurlijk mogen daarbij pumpkin pie spices niet ontbreken. Hierdoor heeft dit thema-biertje een kruidige en fruitige smaak. Ook kleurt het bier iets meer oranje. Ook dit nieuwe Halloween-biertje is gebrouwen in samenwerking met stadsbrouwerij 100Watt uit Eindhoven. Naast de Scary Pumpkin IPA blijven we ook de reguliere Magical Beer verkopen.

Spannend blacklight-ontwerp
Niet alleen de smaak is anders, maar ook het etiket van het blikje. Deze brengt je meteen in de juiste halloween stemming. Vier knokige vingers krassen de skyline van Toverland aan flarden. Deze is hierop voor het eerst volledig zichtbaar, van de nieuwe attracties in Avalon tot de gigantische lifthill van houten achtbaan Troy.

Extra bijzonder is dat het etiket veel wit bevat en bij blacklight zal oplichten! Hierdoor krijgt het biertje in het donker een extra spannende uitstraling. Het is dan ook een échte Halloween Limited Edition, die je naast de skyline-reeks van de reguliere Magical Beer toe kunt voegen aan je collectie.

Waar verkrijgbaar?
De Scary Pumpkin IPA zal verkocht worden door heel Toverland, dus overal kun je het nieuwe biertje wel proeven. Je kunt hiervoor terecht bij: take-away Mañana (Port Laguna), het Houten Paard (Ithaka), de overdekte Biergarten in het Wunderwald en tussen de pompoenen in de Pumpkin Farm (Tovertuin). Ook bij The Flaming Feather staat Magical Beer: Scary Pumpkin IPA op de kaart. Hier kun je deze drinken uit een Toverland-glas. Het biertje is overal verkrijgbaar voor €5,50.

Deel blog