Royaal genieten van Koningsdags-specials

Oranje boven! Ook bij Toverland laten we Koningsdag niet onopgemerkt voorbij gaan. We serveren je graag twee dubbele kingsize-beefburgers.

24/04/2024 | Door Martijn van Gerwen

Géén zin in overvolle rommelmarkten óf de oranjebraderie? Kom tijdens Koningsdag naar Toverland, want ook dan is het park gewoon geopend. Nog langers zelfs dan normaal, want we verlengen je bezoekdag op 27 april tot 19:00 uur. Stap in al onze achtbanen en geniet maxima(al) van alle familie-attracties! De weersverwachting voor Koningsdag is positief gestemd, dus misschien durf je ook de wildwaterbanen wel aan. En wat is er dan lekkerder dan in stijl smullen van een koningsmaaltje. Op twee locaties hebben we namelijk iets lekkers voor je in petto.

Kingzise Best Beef Burger-menu
Het wordt letterlijk royaal genieten, want met de Kingsize Best Beef Burger serveren we je een gigantische burger. Tussen je broodje zit niet één, maar zitten twee burgers verstopt! De zachte brioche bol met tomatensalsa bevat ook nog heerlijke cheddar kaas en wordt afgetopt met uitgebakken spek. Ook een smakelijke BBQ-saus mag niet ontbreken. En aangezien de burger kingsize is, doen we al dit bovenstaande er dubbel op! Ook de Nederlandse driekleur hoort er natuurlijk bij, dus we prikken een vrolijk vlaggetje ín de bun. Naast de burger maken we dit menu compleet met een portie frietjes en een koningsgezind Oranjebittertje! (Géén 18, geen druppel)

Als een koning te rijk
De Kingsize Best Beef Burger bestel je bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather. Aan de lange, bourgondische houten tafels smul je onder een betoverende sterrenhemel. Je wordt er ook nog op je wenken bediend, dus je voelt je er al snel de koning te rijk. Laat je hier ook verleiden tot de reguliere menukaart met de beroemde spareribs, vleesspies vol lekkers, romige soepen en volop vegetarische keuzes!

Kingsize Beef Burger
Aan de oevers van Katara - Fountain of Magic is het genieten geblazen tijdens Koningsdag. Ook bij Katara Plaza serveren we je namelijk een oranjegezinde burger! 'Bezet' hier maar alvast je plekje, want hier kun je kiezen voor de Kingsize Beef Burger. Een hele mond vol, maar dat is het broodje ook. Want naast de twee burgers toppen we de beefburgers dubbel af met bacon, cheddarkaas en romige truffelmayonaise. Dat wordt  dus weer dubbel genieten. Ook voegen we nog een tomatensalsa toe aan de briochebun. Ook hier kun je kiezen voor een menu, inclusief drankje erbij.

Deel blog