Proef de nieuwe hoofdgerechten en Proefplanken van The Flaming Feather

Proef de nieuwe hoofdgerechten en Proefplanken van The Flaming Feather

18-02-2020
Al honger gekregen door alle lunchgerechten en salades op de vernieuwde menukaart van The Flaming Feather? Vanaf Pre-season (22 februari) mag je ook nieuwe hoofdgerechten, Proefplanken die je kunt delen en heerlijke drankjes verwachten! Dat wordt smullen.

Sappige en smakelijke hoofdspijzen
Toe aan het echte werk? Na een goed voorgerecht, bijvoorbeeld een taartje van gepocheerde zalmsalade, komt een lekker hoofdgerecht. Maak je keuze uit de kaart vol vlees- en visgerechten. Nieuw bijvoorbeeld is de gemarineerde ossenhaasspies, geparfumeerd met rozemarijn. Deze wordt aan tafel nog aangestoken voor het ultieme 'Flaming' Feather-gevoel! Je krijgt er ook nog een romige champignonroomsaus, aardappelgratin en verse seizoensgroenten bij. Ook heerlijk zijn de Kentucky spareribs met verse friet en halve maiskolf.

Een echte visfan? Dan is je keuze snel gemaakt: dat wordt de vis van de dag ‘en papillote’ of de heerlijke Fish & Chips, die geserveerd wordt met verse friet of aardappelpuree. Toch liever een flink stuk vlees, dan ga je voor de 100% beefburger met gegrilde groenten, gekarameliseerde ui, lollo verde, salade en zoete aardappelfrietjes. Geen vis of vlees? Dan neem je toch gewoon de mediterrane quiche met frisse salade? 

Samen smullen van de Proefplank
Kun je niet kiezen of vind je het leuk om te delen? Probeer de nieuwe Proefplanken vanaf 12.00 uur! Bouw tussen alle attracties door even een rustmomentje in en tafel langer met je gezelschap. In het licht van flikkerende kaarsen waan je je met deze bourgondische Proefplanken weer even in de Middeleeuwen. De Proefplanken zijn standaard voor twee personen en kennen een vaste prijs; €45,00. Voor iedere extra persoon betaal je €21,00. 

Je hebt de keuze uit de Proefplank Vleesmeester (vleesgerechten aangevuld met groentemix, aardappelpuree, gebakken aardappeltjes of verse friet en sauzen) of Proefplank Visvanger (visgerechten aangevuld met halve maiskolf, groentemix, gebakken aardappeltjes, zoete aardappelfriet of verse friet en sauzen). Wil je het beste van twee werelden? Dan kun je gaan voor de Proefplank Waar(ds) genoegen, waarbij je een smakelijke mix van vis en vlees krijgt, aangevuld met halve maiskolf, groentemix, gebakken aardappeltjes, zoete aardappelfriet of verse friet en bijpassende sauzen.

Bekijk de menukaart

Neem er een lekker drankje bij
Bij hapjes horen ook drankjes! Zo hebben we ook de drankenkaart uitgebreid met nieuwe wijnen, die perfect aansluiten bij de gerechten.

Even een koffiepauze inlassen was nog nooit zo lekker met verschillende, smakelijke koffiesiropen! Geniet binnen of buiten van een heerlijke kop koffie met slagroom, toppings en een siroop naar keuze: karamel, hazelnoot of witte chocolade! Liever een warme chocolademelk? Ook dat kan! Heerlijk met slagroom, mini-marshmallows en chocoladehagel. Niet zo’n grote eter of een lekker borrelhapje erbij? Neem een kijkje op de uitgebreide Drinks & Bites-kaart.   

Bekijk de vernieuwde Drinks & Bites-kaart

Lees snel meer