Nieuwe menukaart bij The Flaming Feather

Nieuwe menukaart bij The Flaming Feather

06-02-2020
Kun je ook niet wachten op 22 februari? Tijdens Pre-season zijn niet alleen alle buitenattracties weer open, maar ook The Flaming Feather! Bij ons bedieningsrestaurant mag je dit seizoen weer smakelijke ontwikkelingen verwachten, zoals een nieuwe menukaart.

 

Afgelopen jaar hebben we bij The Flaming Feather niet stilgezeten! Zo introduceerden we een vernieuwde menukaart met verrassende en smakelijke nieuwe gerechten. Ook werd er een uitgebreide lunchkaart geïntroduceerd.

Zit er warmpjes bij 
Er zijn ook aanpassingen gedaan aan het terras. Hierdoor werd het ook mogelijk om een lekker terrasje te pakken met tafelbediening,  terwijl je geniet van het uitzicht op wing coaster Fēnix. Wordt het wat frisser? Geen probleem, ook daar hebben we aan gedacht door het terras uit te rusten met warmteheaters en een uitklapbare overkapping. Ook dit jaar zetten al deze ontwikkelingen zich door.

Zo mogen we nu al verklappen, dat er een compleet (ver)nieuw(d)e kaart komt met verrassende gerechten. Het zullen vooral gerechten zijn die je mag verwachten in een herberg als The Flaming Feather! Ook de drankenkaart zal uitgebreid worden met nieuwe opties. Op dit moment zijn we druk bezig met de eerste ontwikkelingen om dit mogelijk te maken, dus we kunnen niet wachten om je hier snel meer over te vertellen!

Ook zo’n fan van het Crispy Chicken-concept van het naastgelegen Smouldering Roast? Deze invulling is met succes getest afgelopen jaar en zal hier ook dit seizoen terug te vinden zijn. Bij andere horecalocaties mag je, vanaf 22 februari of later dit seizoen, vernieuwde formules verwachten. Welke dat zijn en wat we precies van plan zijn, maken we later bekend.

Lees snel meer