Grijpt Morgana de macht in Avalon deze Halloween?

Grijpt Morgana de macht in Avalon deze Halloween?

13-09-2019
Deze Halloween waait er een ijzige wind door themawereld Avalon! IJsheks Morgana weet weer uit de kerkers te ontsnappen en probeert zielen te veroveren. Word jij het volgende slachtoffer? 

Frozen Souls
In het nieuwste themagebied van Toverland komt de boosaardige Morgana steeds meer tot leven. Begin dit jaar is haar ijskoude verschijning opgedoken op het moment dat je de lifthill opgaat van wing coaster Fēnix. Tijdens Halloween kun je haar in levende lijve tegenkomen in dit gebied. En ze heeft haar volgelingen, de Frozen Souls, ook dit jaar weer meegenomen. 

Prominent in deze scare zone kun je een ijzige troon terugvinden, waarop Morgana zal proberen over dit gebied te regeren. De troon wordt dit jaar een stuk hoger uitgevoerd, zodat je nog meer naar haar kunt opkijken. Ze stuurt haar volgelingen het gebied in, op zoek naar jou! Deze gehoorzame zielen zijn uit op jouw hart, zodat jij je ook kunt aansluiten bij het leger aan Frozen Souls! 

Al eens goed naar de volgelingen gekeken? Dan zie je ook dat hun harten uit hun lijf gescheurd zijn, daarna zijn het de genadeloze karakters geworden die uit zijn op kloppende harten. Nieuw dit jaar is dat je de eerder verzamelde harten ook verstopt ziet zitten in houten kistjes verspreid over het gebied. Zo zie je direct welk lot jou staat te wachten, als je niet uitkijkt.

Wordt het je allemaal teveel? Ook de Frozen Souls zijn niet opgewassen tegen de magische kracht van je Toverstaf. Hiermee roep je ze een halt toe! Verderop in dit gebied ontdek je ook de unieke walkthrough experience: 'The Witches Forest' buiten onze parkgrenzen. 

Weet Merlijn Morgana te verdrijven? 
Zag je dat goed? Sneeuwt het nu? Om de zoveel tijd probeert Morgana Avalon over te nemen door ijzige licht- en geluidseffecten. Weet Merlijn daar op tijd een stokje voor te steken? Je ervaart het zelf tijdens de Halloween Nights in deze scare zone! 

Grie-zellig tafelen
Van alle angstige indrukken even bijkomen? Zoek de warmte op van The Flaming Feather! Tijdens de Halloween Days en Nights serveren we hier een spannend Halloween-menu en voegen we extra duistere opties toe aan de menukaart. Hier komen we later op terug! 
 

Wat je moet weten over je tickets
Kom je naar de Halloween Nights t/m 23:00? Daarvoor heb je geen speciale tickets nodig! Onze reguliere tickets geven je toegang tot dit speciale evenement. Claim hier alvast je tickets met korting! Nog niet genoeg gegild door alle scare actors? Laat van je horen in wing coaster Fēnix. In het donker is dat weer een compleet nieuwe ervaring. 

Kom iedere vrijdag meer te weten
Ontdek alvast alle scare zones en experiences via dit overzicht op onze website! Hierdoor kom je al meteen in de stemming en maak je kennis met nieuwe en vertrouwde karakters! Begin je al een beetje te bibberen? De komende vrijdagen dopen we om tot 'Freaky Friday' waarop je steeds een beetje meer te weten komt over de achtergronden van alle spannende verhalen! 

Dit nieuwe karakter kom je tegen in spookhuis The Dollhouse in het Wunderwald! De grote vraag: is ze nu echt of toch een pop? 

Bekijk alle scare zones en experiences!

Het leukste uitje van 2020!

Laat van je horen bij het Land van ANWB! Door jouw stem kan Toverland misschien wel hét 'Leukste uitje van 2020' worden. 

Breng je stem uit!