Halloween Nights: spannende scares en nieuwe experiences

Halloween Nights: spannende scares en nieuwe experiences

Ook dit jaar pakken zich weer duistere wolken samen boven Toverland tijdens de Halloween Nights. Gedurende deze avonden ontdek je succesnummers van afgelopen jaar, maar ook nieuwe toevoegingen. Één ding is zeker: ook van deze Halloween gaan je nekharen weer overeind staan. 

Vernieuwde scare zones 
Als de zon is weggezakt, nemen de meest gruwelijke gedaantes de werelden van Toverland over. En zelfs daarbuiten. Van helse clowns tot op hol geslagen ijsridders en zeemonsters die het daglicht niet kunnen verdragen. Alleen in de overdekte delen van het Land van Toos en het Wunderwald ben je veilig van alle griezels. De bekende zones keren terug of krijgen een nieuw jasje. Zo kun je dit jaar de zones DesTroy in Ithaka en Shadows of the Sea in de Magische Vallei verwachten. Nieuw is scare zone Morgana’s Frozen Knights in Avalon, waar de ijsridders van ijsheks Morgana de strijd met je aangaan. De zones Cirque (buitgenbied Wunderwald) en Fiesta de los Muertos (Magische Vallei) keren in een vernieuwde gedaante terug. Daarover lees je snel meer. 

Bekijk scare zones

Indrukwekkende experiences
Daar blijft het niet bij, want ook op het gebied van experiences kun je weer van alles ervaren tijdens de Halloween Nights. Wanneer je het aandurft kun je wederom in spookhuis Fear The Woods op zoek naar de verdwenen boswachter. Dit keer word je in een overdekte locatie tussen Port Laguna en Avalon op pad gestuurd voor je zoektocht naar de verdwenen mensen. Ook dit jaar hebben de heksen het bosgebied achter Avalon toegeëigend en kun je in een angstaanjagende walkthrough ronddolen langs heksenkringen en middeleeuwse rituelen. Het labyrinth Trapped in de Tovertuin keert ook terug. Een boerenfamilie heeft ratachtige trekjes gekregen en ziet jou als levend aas, dus weet jij de uitgang zo snel mogelijk te vinden? 

Bekijk alle experiences

Nieuw: Maison de la Magie
Compleet nieuw dit jaar is Haunted House-experience Maison de la Magie: een betaalde totaalbeleving. Op een gloednieuwe Toverland-locatie bevindt zich het statige landhuis van Oscar Pendula. Deze flamboyante verschijning heeft zich in de jaren 30 wereldberoemd gemaakt als succesvolle illusionist. Echter ging zijn illusie met een vuurspeer gruwelijk mis, wat hem fataal is geworden. Maar is hij wel echt verdwenen en welke mysterieuze zaken gaan er schuil in de kelders van het landhuis? 

Meer over Maison de la Magie

Betaalde experience
Maison de la Magie is tijdens de Halloween Nights al vanaf 15:00 uur te bezoeken, dus waar wacht je nog op? Claim je tickets en kies een tijdslot. Voor deze Haunted House-experience heb je namelijk een los ticket nodig: regulier €7,50, abonnementhouders (eenmalig) €6,00. Het ticket voor Maison de la Magie geeft je dus niet automatisch toegang tot het park, daarvoor dien je een losparkticket aan te schaffen via onze Ticketshop. De andere experiences tijdens de Halloween Nights zijn kosteloos inbegrepen bij je ticket.

Heb je een abonnement? 
Op basis van je abonnementsnummer ontvang je een unieke actiecode. Geneer je code hier. Met deze actiecode ontvang je eenmalig via de Maison de La Magie-Ticketshop 20% korting op je ticket, wanneer je klikt op 'Ik heb een kortingscode'

Claim je ticket voor Maison de la Magie

14 Halloween Nights: vaker dan ooit 
Kun je geen genoeg krijgen van Halloween? Dan kun je dit jaar je lol op tijdens de Halloween Nights. Het zijn er namelijk 14, meer dan ooit te voren. Op de volgende dagen kun je van 19:00 tot 23:00 flink komen griezelen: 9 en 10 oktober, 16 t/m 18 oktober, 20 t/m 24 oktober, 30 en 31 oktober, 6 en 7 november 2020. Ook tijdens Halloween is het nodig om je tickets vooraf te reserveren. Dat kan via onze Ticketshop! Je hebt met dit ticket toegang van 10:00 tot 23:00 uur en kunt daarmee dus ook de Halloween Days bezoeken, het familievriendelijke Halloween overdag. Heb je een ticket gekocht bij Albert Heijn, dan kun je hier je bezoekdag vastleggen.

Extra reservering met je abonnement
Ben je Magic Member en heb je een Toverland-abonnement? Dan hebben we goed nieuws! Naast je reguliere reserveringen in je account (die je twee weken vooruit kunt plannen), kun je ook eenmalig alvast één van de Halloween Nights reserveren. Hierdoor ben je meteen verzekerd van nóg een avond griezelen. Dat kan in je account onder het kopje 'Extra reservering Halloween'. Zo heb je als Magic Member ook tijdens Halloween een streepje voor! 

Claim je tickets
Deel blog

Lees snel verder