Halloween Nights: Nieuwe walkthrough experience in bos achter Fēnix

06-09-2019
De Halloween Days en Nights komen er weer aan! Dit jaar zijn we meer van plan dan ooit in vijf scare zones, twee spookhuizen en een doolhof. Extra bijzonder is dat het bos achter Avalon tot leven komt tijdens Halloween. 

Griezelige nieuwigheden 
Als de zon onder is, komen de duistere krachten van alle themagebieden tot leven door meer scare actors dan ooit. Dit jaar krijgen twee spookhuizen een compleet nieuw thema en wordt ook het doolhof in een angstaanjagend nieuw jasje gestoken. Extra bijzonder is dat we het bosgebied achter themawereld Avalon omtoveren tot walkthrough experience The Witches Forest! 

Nieuwe walkthrough experience: The Witches Forest 
Je altijd al afgevraagd wat zich er afspeelt in de donkere bossen achter wing coaster Fēnix in themawereld Avalon? Tijdens de Halloween Nights van 2019 kom je er zelf achter! Durf je de bostocht van ongeveer 10 minuten aan om de geheimen van dit duistere bos te ontdekken? De heksen uit Avalon zijn verbannen uit deze themawereld, maar lijken hier hun toevluchtsoord te hebben gevonden. Althans, dat gerucht gaat rond onder de dorpelingen. Je ontdekt het zelf, maar pas op! Tot op heden wist niet iedereen uit The Witches Forest te ontsnappen. Goed om te weten: ook deze experience is, net zoals alle andere spookhuizen en activiteiten, helemaal gratis te bezoeken! 

 

 

Nog meer nieuwe spookhuizen
Twee bestaande spookhuizen zullen je een compleet nieuwe beleving geven deze Halloween! Een gekke poppenmaker heeft cake walk-attractie Villa Fiasko overgenomen en omgebouwd tot 'The Dollhouse'. Hier is het echt griezelen geblazen, want de poppen lijken levensecht. En misschien zijn ze dat ook wel...

In eventlocatie Mystique in het Wunderwald ontdek je 'Fear the Woods'! Er is al dagen een boswachter vermist en er schuilt gevaar in het gitzwarte bos, dus kijk uit bij je zoektocht!  Ook het doolhof, net buiten het Land van Toos, heeft een nieuw thema met de naam 'Trapped'. Hier is een complete rattenplaag uitgebroken en misschien is er nog wel veel meer aan de hand. 

Goed om te weten
Kom je ook naar de Halloween Nights t/m 23:00? Daarvoor heb je geen speciale tickets nodig! Onze reguliere tickets geven je toegang tot dit speciale evenement. Claim hier alvast je tickets met korting! Hiermee ben je tijdens de Halloween Nights op 12, 15, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober ook overdag van harte welkom tijdens de Halloween Days! Overdag is het park extra spookachtig aangekleed met duizenden pompoenen. Ook je favoriete attracties schreeuwen natuurlijk om een ritje! 

Bekende scare zones keren terug 
Benieuwd wat je nog meer allemaal kunt verwachten deze Halloween? Bekijk de Halloween-pagina eens! Succesnummers als Morgana's Frozen Souls en Shadows of de Sea komen bijvoorbeeld ook weer terug! Alle gebieden zijn dit jaar nog kwalitatiever en intenser door verder uitgediepte karakters! Ook de vuurwerkshow 'Discover your own fear' mag natuurlijk niet ontbreken om 22:45 in Port Laguna en is zelfs compleet vernieuwd! 

Het leukste uitje van 2020!

Laat van je horen bij het Land van ANWB! Door jouw stem kan Toverland misschien wel hét 'Leukste uitje van 2020' worden. 

Breng je stem uit!