Gruwelijk lekkere Spooky Specials tijdens halloween

Gruwelijk lekkere Spooky Specials tijdens halloween

Ons Halloween-seizoen barst bijna weer los. En ook dit jaar is dat niet alleen spannend, maar ook gruwelijk lekker. We voegen namelijk verschillende Spooky Specials toe aan het bestaande food-aanbod van Toverland, die je hieronder kunt ontdekken. 

Spannende IJssandwich
Op verschillende plaatsen in het park kun je speciale Halloween Specials terugvinden. Zo ga je bij het indoor foodcourt Waldstube tijdens de Halloween Days en Nights langs voor donuts en muffins die je helemaal in de halloween-stemming brengen. Ook extra spannend is de bijzondere ijssandwich (€5,50) met stracciatella ijs, slagroom en pompoenpitten.

Vier een foodfeestje bij de Pumpkin Party
In de Tovertuin - het buitengebied van het Land van Toos - bouwen we dit jaar een bijzondere Pumpkin Farm op. Hier kun je ronddwalen tussen (te) gekke pompoenen in verschillende, fantasierijke verschijningen, bijvoorbeeld als metershoge, magische bouwsels. Te midden van alle honderden pompoenen is het genieten geblazen bij de Pumpkin Party, een foodtruck met spannende Spooky Specials! Hier verkopen we bijvoorbeeld de Trick or Treat: verschillende soorten traditioneel halloween-snoepgoed in een puntzak (€4,-). Ook heerlijk zijn de 'Scary Smores to go' met chocoladesaus (€5,-) om lekker mee te nemen. Toe aan een drankje of warme maaltijd? Kies dan voor de Pumpkin Party milk, warme chocolademelk met pompoensiroop of de Spooky Soupkettle, een pompoensoepje met broodlolly (€5,-). Zo vieren we samen een griezellig Halloween-feestje in de Pumpkin Farm!

Warm en koud
In themawereld Ithaka jagen tijdens de Halloween Nights de Trojaanse krijgers je de stuipen op het lijf, dus dan kun je wel een volle maag gebruiken. Bij take-away Het Houten paard, tegenover houten achtbaan Troy, is een speciale halloween ijsdonut (€4,25) verkrijgbaar met vers getapt softijs, oranje gekleurde snippers en chocolade vleermuizen. Bij de Strijdwagen in dit gebied serveren we je een 'bloody mary hotdog' met dunne, Franse frietjes (€7,50). Uiteraard kun je hier ookal overdag langsgaan. Check voor actuele openingstijden van alle horecapunten de gratis Toverland-app.

Zwarte burger en ijskoude Freakshake
Liever uitgebreid dineren in het flakkerende kaarslicht? Ga dan langs bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather in Avalon voor een bijzondere, gitzware burger. Deze blackbunburger (€18,50) met black pulled pork, cola BBQ-saus, coleslaw en chips is een bijzondere eet-ervaring! We doen er namelijk ook nog een injectiespuit bij voor je saus. Goed om te weten: bij het binnenrestaurant van The Flaming Feather vragen we om het coronatoegangsbewijs en een geldig ID-bewijs.

Toe aan een goed dessert of een tussendoortje? Bij het naastgelegen Smouldering Roast is de Freakshake (€7,95) terug van weggeweest. Deze bijzondere ijscreatie met oogbal, snoepslang, mini-donut, zwart ijshorentje en een mix van chocolade milkshake en aardbeiensaus moet je geproeft hebben. De spooky skelethoofdbeker mag je zelfs houden als bijzonder souvenir. 

Uitgebreid dineren tussen skeletten
Dat is nog niet eens alles, want in het Land van Toos vind je ook nog het nieuwe halloween-dinerbuffet 'Trick or Eat'. De skeletten hebben hier flink huisgehouden en restaurant MaMouche verbouwd tot spannende dinerlocatie. Hier smul je van heerlijke voor- en hoofdgerechten en een uitgebreid snoep- en dessertbuffet.

Ga je voor de all-in Fear Pass, waarmee je ook alle Haunted Experiences kunt bezoeken, dan is het dinerbuffet inbegrepen. Het is mogelijk om los een reservering te maken bij Trick or Eat. Reserveer alvast je tafel en tijdslot via onze ticketshop. Benieuwd naar alle gerechten die je mag verwachten, zoals de eetbare grafsteen als toetje? Lees hieronder snel verder!

Dit zijn de gerechten bij 'Trick or Eat'
Deel blog