Een nieuw en uniek festivalterrein in Toverland | Business & Events

Een nieuw en uniek festivalterrein in Toverland | Business & Events

29-01-2020
Het is al jaren mogelijk om binnen Toverland bedrijfsfeesten of zakelijke borrels te organiseren. Aan de indrukwekkende rij van magische locaties in diverse sferen voegen we nu een feestelijk festivalterrein toe: de Tovertuin! De ideale manier om de waardering voor je medewerkers te uiten. We gaan met Tamara Thijssen, Manager Sales Business & Events, in gesprek. 

 

Alle mogelijkheden op een rijtje
Een feest in Oosterse sferen in een mysterieuze omgeving van 1001-nacht, een tropische BBQ met zicht op Katara - Fountain of Magic of een sfeervolle presentatie in een omgeving die je betovert. Het kan allemaal bij de Business & Events-tak van Toverland. Want naast 35 attracties en shows hebben we ruim 10 verschillende locaties voor vergaderingen, meetings en zakelijke borrels.

We hebben tal van mogelijkheden voor grote, middelgrote en kleine bedrijven in de vorm van insschrijffeesten. Je kunt hier bijvoorbeeld alle locaties bekijken. Tamara Thijssen, Manager Sales Business & Events, is trots dat we daar nu ook de extra speciale Tovertuin aan toe kunnen voegen! "Hier kun je de festivalsfeer meer dan ooit proeven, met al onze prachtige attracties als decor." 
 

Bekijk alle locaties

Inspelen op de trend festivalisering 
“Eén van de belangrijkste trends in de vrijetijdssector is festivalisering; we zijn allemaal steeds weer op zoek naar nieuwe belevenissen. Bij onze reguliere daggasten zien we dit onder andere ook terug in de toenemende populariteit van parkevenementen zoals de Midzomeravonden en Halloween Nights en -Days, maar ook bij bedrijfsevenementen zien we een toegenomen vraag naar een unieke setting.” Ieder jaar worden er ruim 150 bedrijfsevenementen georganiseerd in Toverland, van 100 tot 10.000 gasten. Een deel daarvan organiseren we overdag tijdens de reguliere openingstijden van het park, echter kun je natuurlijk ook kiezen voor een speciale avondopenstelling. 

“We waren op zoek naar een locatie waarbij we overdag grotere groepen voor bedrijfsevents konden ontvangen en tegelijkertijd een ontspannen sfeer konden blijven garanderen. Deze hebben we nu gevonden in de vorm van een prachtig aangeklede stretchtent in onze Tovertuin; de plek waar de geschiedenis van Toverland bijna 20 jaar geleden begon. Het voelt hier direct alsof je een festivalterrein betreedt!” 

“De groene omgeving en sfeervolle setting - met de houten achtbaan Troy op de achtergrond - is van zichzelf al betoverend, maar kan helemaal naar wens van een bedrijf worden aangekleed en omgebouwd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het park te bezoeken via een exclusieve eigen entree. Ook kunnen we verschillende muzikale acts, entertainment en foodtrucks toevoegen, zo krijg je meteen een festivalgevoel”, zegt Tamara. Ook is het mogelijk om het festivalterrein op maat aan te passen en naadloos aan te laten sluiten bij de branding en huisstijl van het bedrijf. ''We maken er echt een passend geheel van, alles moet kloppen!'' 

Vanaf wanneer beschikbaar? 
Deze nieuwe eventlocatie kan exclusief geboekt worden in juni en september, zowel overdag als in de avonduren na sluitingstijd. Het festivalterrein kan plaats bieden aan groepen van 200 tot 500 gasten. "Naast bedrijven is de setting ook ideaal voor een familiedag. Uiteraard is er ook tijd om alle achtbanen en wildwaterbanen te bezoeken, maar tijdens de lunch, borrel of afsluitende BBQ kun je je terugtrekken in dit exclusieve gedeelte. Een ideale manier om je familie of collega's nog beter te leren kennen." Dat alles in een inspirerende en betoverende omgeving.
 

Nóg meer zakelijke mogelijkheden
Onze collega's van Bussiness  & Events denken graag met je mee. Moet je meeting, borrel of vergadering een bepaalde sfeer krijgen, een unieke setting of een luchtige touch? Dat is ook het geval bij bijvoorbeeld familiefeesten. Naast de nieuwe Tovertuin hebben we verschillende locaties en tal van mogelijkheden om er echt een feestje van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je vooral eens inspireren door alle locaties, culinaire mogelijkheden en (insschrijf)feesten! 

Bekijk alle mogelijkheden

Lees snel meer