Dit staat je te wachten tijdens de Magic Member Night 2021

Dit staat je te wachten tijdens de Magic Member Night 2021

De Magic Member Night komt er weer aan. Op zaterdag 10 juli schotelen we onze trouwste bezoekers een bijzondere avond vol verrassingen voor, zoals een spectaculaire vuurwerkshow! Ook kun je vanaf nú een reservering maken. Lees hieronder snel wat je niet mag missen.

Ook dit jaar zetten we onze abonnementhouders weer extra in het zonnetje. Daarom organiseren we op 10 juli van 19:00 tot 23:00 uur een bijzondere avond met een overvol entertainmentprogramma. Uiteraard krijg je op deze avond ook de kans om je favoriete attracties te doen. Een ritje in Fēnix of Troy is bij een ondergaande zon weer een heel andere beleving.

Verspreid door het hele park kun je verschillende entertainment-acts tegenkomen. Van grote acts tot intiem en gezellig. Er staan je zelfs een aantal verrassingen te wachten! Op de dag zelf ontvang je een speciale plattegrond met alle highlights. Bekijk hieronder wat je waar mag verwachten: 
 

Magie in Port Laguna

De Familie Magistralis is weer van de partij en helpt je om je eigen magie te vinden. Heb je gouden dukaten op zak? Wie weet slijten de straatverkopers je nog wel magische spullen.

Tropisch feestje in de Magische Vallei

In de tropische Magische Vallei is het altijd een paar graden warmer. Nu helemaal, want ook de vrolijk dansende Katari zijn van de partij. Neem vooral ook plaats op het terras en geniet van Katara – Fountain of Magic, die tegen het invallen van de avond steeds kleurrijker wordt.

Swing mee in de Magische Vallei

Lekker meedeinen doe je dichtbij Katara Plaza met swingende muziek. Met een hapje en drankje in je hand is het hier prima toeven. Deze avond kan je zo niet lang genoeg duren.

Vurig spektakel in Ithaka

Ithaka on fire! Terwijl je onderweg bent naar een avondritje Troy kun je zomaar een vuurspuwer tegen het lijf lopen. Kijk dus maar goed uit, want deze is licht ontvlambaar.

(Er)vaar een unieke tocht in Merlin's Quest

Vaar tijdens de Magic Member Night ook eens naar de bron van het eeuwige leven in Merlin’s Quest. Onderweg staat je namelijk een verrassing te wachten. Zie jij wat er vandaag anders is dan normaal?

Meedeinen in Avalon

In Avalon kun je ook de Troubadours tegenkomen. Dit olijke trio zorgt altijd voor zo’n gemoedelijke sfeer waardoor het onmogelijk is om niet mee te deinen. Zing vooral ook een liedje met ze mee, terwijl je geniet op het terras van The Flaming Feather.

Toos & Morrel bakken alweer een taart

Toos & Morrel halen na jaren hun bakspullen weer van zolder. In deze exclusieve eenmalige show ‘We bakken alweer een taart’ gaan ze samen aan de slag. Een feest der herkenning voor de meest trouwe fans!

Vuurwerk op twee locaties (22:45 tot 23:00)

Op twee locaties kun je genieten van een spectaculaire vuurwerkshow. De kleurrijke vuurpijlen zijn te zien in Avalon (neem plaats rondom de vijver of dichtbij The Flaming Feather) en Port Laguna. Een spetterend slot van een bijzondere avond.

Gratis Game Gallery en Cocktail Party
Ballen vast en rollen maar! Tijdens deze speciale avond voor onze abonnementhouders kun je gratis de spellen van de Game Gallery spelen in Port Laguna. Waag je dus vooral eens aan de zeepaardenrace! Behaalt jouw zeepaard als eerste de overkant? Dan maak je kans op unieke, aangepaste prijzen! Ook de andere games zijn gratis te spelen, dus leef je uit. Ben je toevallig toch in Port Laguna? Ga dan vooral ook langs bij de Cocktail Party. Hier proost je samen met je mede-abonnementhouders met een kleurrijke cocktail, als voorproefje van onze zinderende zomer. Waag ook meteen een dansje op de lekkere beats van de DJ.

Attractie Booster Bike: De Booster Bike is een achtbaan waarbij je niet in normale karretjes zit, maar rondscheurt op een stoere motor

Meld je nu aan
Je kunt je nu aanmelden voor de Magic Member Night via het online portal. Aanmelden is verplicht en er geldt een maximumcapaciteit, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Met je aanmelding heb je vanaf 19:00 uur toegang tot Toverland.

Wil je overdag al het park bezoeken, dan dien je een aparte reservering te maken op de reguliere manier (via het kopje 'reserveren' in het online portal. Regulier is het park die dag geopend  tot 18:00, maar abonnementhouders die overdag het park reeds bezoeken kunnen tussen 18:00 en 19:00 verblijven in themagebied Port Laguna, waar ook de horecalocaties en souvenirshops geopend zullen blijven. Tussendoor een lekker hapje eten in The Flaming Feather? Ook dat is mogelijk. Op dit moment kun je niet reserveren, maar meld je je bij de host van het restaurant, welke je een tafeltje zal toewijzen.

Reserveer je bezoek

Word ook Magic Member
Heb je nog géén abonnement? Dan wordt dat hoog tijd. Naast deze exclusieve avondopenstelling voor Magic Members ontvang je nog veel meer voordelen. Zo profiteer je van 5% korting op onze souvenirs en horecaproducten én kun je met korting naar partnerparken in de omgeving. Doe er je voordeel mee en geniet nog vaker van onze magie!

Naar Abonnementen-pagina
Deel blog

Lees snel verder