Dit moet je weten als je naar Toverland komt | Handige tips

Dit moet je weten als je naar Toverland komt | Handige tips

Kun jij ook wel wat magie gebruiken? Dan kun je vast ook niet wachten om weer een betoverend bezoek te brengen aan Toverland. Sinds 19 mei 2020 is het park weer geopend. In deze blog lees je alles wat je moet weten als je ons park wil bezoeken en geven we je handige tips!

Reserveer je tickets online
Het is voor iedereen noodzakelijk om tickets van te voren te reserveren. Doordat je een bezoekdag vastlegt, weten we precies hoeveel gasten er in het park zijn. We werken namelijk met een maximale dagcapaciteit om de veiligheid van jou en onze medewerkers te kunnen blijven garanderen. Heb je een abonnement? Lees hier hoe dan je via een online account een bezoekdag kunt reserveren. 

Korting op je tickets
Heb je nog géén tickets. Wanneer je 7 dagen van te voren een bezoek reserveert, ontvang je 7 euro korting. Doe je dat binnen 0 tot 6 dagen, dan is je korting 2 euro. 

Route door het park
Wanneer je door het park loopt zul je verschillende borden tegenkomen die je wijzen op de aangepaste regels. Deze zijn allemaal in dezelfde herkenbare Toverland-stijl met iconen uitgewerkt, zodat je ook tijdens je dag, niets over het hoofd zult zien. De routing door het park zal ook iets anders zijn dan voorheen, zo kan het voorkomen dat bepaalde paden eenrichting of afgesloten zijn.

Aangepaste plattegrond
Aan het begin van je dag ontvang je een aangepaste plattegrond, waarop ook al deze aanpassingen duidelijk zijn aangegeven. Misschien loopt de vaste route naar je favoriete attractie nu net even anders. Heb je geen plattegrond gekregen of heb je deze niet meer? Geen nood, bekijk gewoon de online (PDF) variant

Veilig ritje in de achtbaan
Begint het weer te kriebelen om in een achtbaan te stappen? Dat snappen we maar al te goed! We hebben verschillende maatregelen getroffen om je bezoek veilig te laten verlopen door verschillende Samen Veilig Uit-maatregelen bij onze attracties. Zo zul je op verschillende plaatsen desinfectiepunten terugvinden, worden er extra schoonmaakrondes gedaan en werken we met wachtrijvakken, waardoor huishoudens van elkaar gescheiden zijn in de wachtrijen. De hindernisbaan op grote hoogte, het Kletterparcours, is vanwege de genomen maatregelen niet toegankelijk. 

Goed voorbereid op bezoek
Het is raadzaam om onze maatregelen alvast door te nemen voordat je het park bezoekt, zo kom je nooit voor verrassingen te staan: Veilig Samen Uit-maatregelen. Zijn er bijzonderheden op de dag dat je Toverland bezoekt, dan kun je deze in onze openingstijdenkalender terugvinden.

Bekijk alle maatregelen

Veilig horecabezoek 
Ook in onze horecalocaties hebben we maatregelen getroffen om o.a. de 1,5 meter afstand te kunnen blijven waarborgen tussen huishoudens. Zo werken we bijvoorbeeld bij veel locaties met een afhaalsysteem met buzzers, zodat je op afstand kunt wachten op je bestelling. Ook zijn er aanpassingen gedaan aan de capaciteit van de terrassen en aan het assortiment. 

Bedieningsrestaurant The Flaming Feather, in themawereld Avalon, is in verband met de landelijke richtlijnen voor de horeca minimaal gesloten tot 1 juni 2020. Afhalen of plaatsnemen op de terrassen is hier dan ook tot die tijd niet mogelijk. Naar alle waarschijnlijkheid werken we hier uiteindelijk ook met reserveringen. Houd hiervoor goed onze blogs, website en/of social media in de gaten. 

Bekijk alle horecamaatregelen

Veilig winkelen en spelen
Naast alle maatregelen die we genomen hebben ín het park en de horecalocaties, kun je ook aanpassingen verwachten bij onze souvenirwinkels. Zo geldt er per souvenirwinkel een maximaal aantal bezoekers, die we per souvenirwinkel aangeven op bebording. In grotere shops maak je gebruik van een winkelmandje. 

De kids zijn bijna niet meer te houden als ze de speeltuinen zien. Ook deze zijn gewoon toegankelijk, maar ook hier hanteren we verschillende maatregelen. Zo zijn speeltuinen enkel toegankelijk voor gasten t/m 12 jaar, moet er minimaal 1 begleider zijn die toezicht houdt en kan het voorkomen dat bij drukte de speeltuin tijdelijk gesloten wordt. Op deze manier zorgen we er ook voor dat het spelen in de speeltuinen veilig zal verlopen. 

Bekijk de souvenir- en speelmaatregelen

Samen zorgen we ervoor dat we juist nu kunnen genieten van een veilig en vooral ook betoverende dag uit. Zoals altijd staan ook al onze medewerkers voor je klaar voor al je vragen. We begrijpen dat je veel vragen hebt, ook voorafgaand aan je bezoek, daarom beantwoorden we ze graag via onze online tools. Op deze manier ben je klaar voor nieuwe, magische gelukservaringen! 

Ik heb een vraag

Lees snel meer