Dit mag je verwachten van het nieuwe dinerbuffet 'Trick or Eat'

Dit mag je verwachten van het nieuwe dinerbuffet 'Trick or Eat'

Start je Halloween Nights goed of eindig je Halloween Days met een volle maag, want je kunt deze halloween aanschuiven bij het nieuwe dinerbuffet 'Trick or Eat'. Dit mag je er allemaal verwachten. 

We kunnen je alvast verklappen: de keuze is reuze, dus zorg ervoor dat je genoeg honger hebt. Zo kun je je buffetbezoek o.a. starten met heerlijke en bijzondere dagsoepen, uiteraard in halloween-thema. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘spinnekes’-tomatensoep, waarbij met room een spinnenweb in je soep is getekend, inclusief gehaktballetjes en  gepofte, wilde rijst. Liever een frisse salade? Dan heb je o.a. de keuze uit caprese, gebakken watermeloen en feta crumble. Een echte fan van pasta? Ook dan zit je hier goed, want er staan ook penne met gerookte zalm op het menu. Lekker licht, maar toch beginnen met pit, dan ga je ongetwijfeld voor de spicy popcorn.

Op naar de hoofdgerechten
Kun je na alle scares wel een goede bodem gebruiken? Smul dan van het uitgebreide buffet vol met de meest uiteenlopende hoofdgerechten. Één van de hoogtepunten is de black basterd bun. Een compleet zwart broodje met chickenburger, smokey BBQ-saus en zure bom. Durf jij hier een hap van te nemen? Verder kun je ook nog kiezen uit o.a. lasagne con carne met mozzarella, een maïskolf on the cobb met boter en kaas, spicy wings en natuurlijk heerlijke frietjes en snacks met verrassende sauzen! Dat gaat een spannend bord opleveren!

Tijd voor de desserts
Zeg je halloween, dan zeg je Trick or Treat, dus ook snoepgoed mag hier natuurlijk niet ontbreken. Ook voor toetjes is er immers altijd plaats! Weet jij de verleidingen van het uitbundig gevulde snoep- en dessertbuffetten te weerstaan? Het wordt namelijk spannend smikkelen van de zogenaamde ‘Dead by chocolate’: zware chocolademousse, tuingaarde en eetbare grafsteen! Doe je het liever wat rustiger aan? Ook de kleurrijke macarons, mini-muffins, brownies, donuts en andere zoetigheden laten je meteen watertanden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle halloween-candy.

Proost samen met Devil Drinks
Al die hapjes maken dorstig, dus maak vooral je keuze uit diverse soorten frisdrank, biertjes, witte en rode huiswijnen of verschillende vruchtensappen. Mag het je allemaal wel wat spannender? Dan raden we de Devil Drinks aan, waarmee je samen met je gezelschap kunt proosten op alle overwonnen scares! Zo kun je je dinerbuffet aftoppen met spannende en kleurrijke cocktails en mocktails, zoals bijvoorbeeld de Black Magic en Halloween Sangria. Deze is ook als mocktail verkrijgbaar. Bij het dinerbuffet zijn drankjes niet standaard inbegrepen. 

Tussen de skeletten
Kijk wanneer je aanschuift ook vooral eens rond in het restaurant. Het bekende MaMouche-restaurant in het Land van Toos, naast zweefmolen Djinn, is compleet overgenomen door tientallen skeletten. Ze hebben aardig huisgehouden en verschansen zich nu in grappige situaties! Je bent dus in bijzonder gezelschap tijdens je bezoek aan het dinerbuffet. 

Spannende finale of start
Dit nieuwe buffet in het Land van Toos is dé ideale en spannende finale, helemaal in thema, van je Halloween Days-dag, maar ook de ultieme start om even al je moed bij elkaar te verzamelen voor de huiveringwekkende Halloween Nights. Kom je overdag naar Toverland en kijk je liever niet alle griezels recht in de ogen. Neem vanaf het buffetrestaurant de ‘veilige route’ naar themawereld Port Laguna waarbij je zo min mogelijk gedaantes tegen zult komen. Kom je voor je grootste angsten? Dan loop je vanaf hier zo naar je favoriete scare zone of Haunted Experience. 

Ontdek alles over Halloween in Toverland

Reserveer nú je tafel
Kun je niet wachten om aan te schuiven? Reserveer je tafel eenvoudig online via: tickets.toverland.com en kies een gewenst tijdslot tussen 15:30 en 21:00 uur. Volwassenen betalen €32,50 en kinderen t/m €17,50 voor het Trick or Eat-buffet. Heb je een all-in Fear Pass, waarmee je o.a. alle Haunted Experiences kunt bezoeken voor één vaste prijs, dan is ook het dinerbuffet inbegrepen! Om te dineren bij Trick or Eat heb je een coronatoegangsbewijs* en geldig ID-bewijs nodig. 

*Je verkrijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig gevaccineerd bent, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Iedereen vanaf 13 jaar heeft een coronatoegangsbewijs nodig.

Reserveer je tijdslot
Deel blog