Deze drie werelden ontdek je tijdens de Magische Winterweken

Deze drie werelden ontdek je tijdens de Magische Winterweken

11-12-2020
Tijdens de Magische Winterweken geniet je van attracties, heerlijke winterlekkernijen en hartverwarmend entertainment. We verwelkomen je graag in de indoor-werelden Land van Toos, Wunderwald én het avontuurlijke buitengebied Ithaka.

Laat je betoveren in het Land van Toos
Met duizenden lichtjes en tientallen kerstbomen is het Land van Toos éxtra magisch deze kerst! Zweef als een sneeuwvlokje door de lucht in de reusachtige zweefmolen Djinn of raas als een sneeuwstorm voorbij in de junior-achtbaan Toos-Express. Schuilt er een echte tovenaar in je? Ga zelf toveren in het Toverhuis. Ken je de magische spreuk ''Bami Salami'' al? Ook voor de allerkleinste is er hier volop vertier te vinden. Zo zijn er volop zachte en avontuurlijke speeltoestellen te vinden onder hetzelfde dak.

Ontdek het Land van Toos

Winterse gezelligheid in het Wunderwald
Ook in het Wunderwald kan de winterse gemütlichtkeit niet ontbreken! Verbreek jij het snelheidsrecord in de Maximus’ Blitz Bahn? Probeer beide voeten maar eens op de grond te houden in Villa Fiasko, een betoverd huis vol hindernissen. Bevaar in een boomstam de wildwaterbaan Expedition Zork of trotseer de golven in de Alpenrutsche. Naast de honderden kerstlichtjes beleef je de ultieme christmas-vibe bij lanceerachtbaan Booster Bike. Deze is voor de gelegenheid weer omgetoverd tot The Christmas Coaster met aanstekelijke kersthits en is extra uitbundig gedecoreerd.

Ontdek het Wunderwald

Compleet overdekt
In het Land van Toos en het Wunderwald heb je het nooit koud, want beide werelden zijn geheel overdekt. Dat betekent dat je altijd van deze werelden kunt genieten, weer of geen weer! Het is hiervoor dus niet eens nodig om Buienradar te checken.

Warm kerstgeluk in Ithaka
Buitengebied Ithaka is deze winter echt een plaatje. Je vindt hier natuurlijk de compleet verlichte houten achtbaan Troy. Ook de rest van deze themawereld is voorzien van honderden lichtjes. Een ritje in het donker is natuurlijk extra aantrekkelijk. Vanaf 35 meter hoogte heb je een idyllisch uitzicht over een verlicht Toverland! Als je de tijd hebt om daarvan te genieten, want je stort daarna zo de diepte in. Stap ook eens in schommelschip Scorpios of laat je meevoeren op één van de Paarden van Ithaka. In galop!

Ontdek Ithaka

Er is nog meer te beleven!
De andere gebieden die Toverland rijk is - de Magische Vallei, Avalon en Port Laguna - zijn deze winter gesloten. Deze beleef je weer tijdens Pre-season 2021. Daarover maken we snel meer bekend. Tijdens de Magische Winterweken geniet je naast alle geopende attracties van vele extra's, zoals het gratis roosteren van marshmallows en extra gezellig entertainment. Alles om je lekker op te warmen!

Ontdek snel meer

Lees snel meer