Deze cocktails serveren we je tijdens Halloween

Deze cocktails serveren we je tijdens Halloween

De Halloween Nights zijn begonnen en alle griezels hebben hun angstaanjagende gedaantes weer laten zien. Om je wat moed in te drinken vind je ook dit jaar op de Food Street weer een spannende en lekkere cocktailbar

Uiteraard serveren we je niet zomaar cocktails, maar hele bijzondere. Door de donkere kleuren en bijzondere smaken kom je meteen in de halloween-stemming. Proost samen met je gezelschap in de Tovertuin op al je overwonnen scare zones en Haunted Experiences. Benieuwd welke cocktails je mag verwachten? Hieronder sommen we ze voor je op. Er zijn ook verschillende alcoholvrije mocktails verkrijgbaar van je favoriete smaken. De cocktails kosten je €8,00, de mocktails €5,00. Verder nog goed om te weten: je kunt bij de Food Street alleen pinnen! Weet je al wat jouw favoriet gaat worden?

Dit zijn alle cocktails en mocktails:

Dark and Stormy: dark rum, ginger beer, Angostura bitters en limoen
Shady and Stormy (alcoholvrij): alcolholvrije rum spirit, ginger beer, ananassap en limoen
Vampire: Marv Vodka Lemon, appelsap, sinaasappelsap, Vampire Blood (granaatappelsiroop)
Little Blood (alcoholvrij): appelsap, sinaasappelsap, limoensap, Vampire Blood (granaatappelsiroop)
Dracula’s Kiss: kersenlikeur, granaatappelsap, limoensap en Maraschino kersen
Red Wizard (alcoholvrij): ginger ale, granaatappelsiroop, limoensap en Maraschino kersen
Pumpkin Punch: dark rum, pompoenpuree, mangosap, slagroom en kaneel
Pumpkin Smach (alcoholvrij): alcoholvrije rum spirit, pompoenpuree, mangosap, slagroom en kaneel
Purple Witch: gin, Lavendel- en viooltjessiroop, tonic
Witch Brew (Whiskey Sour): whiskey, limoensap, Simple Syrup
Devils Sangria: passoa, prosecco, bananenlikeur, granaatappelsap

Pitstop bij de Food Street
De Cocktailbar is onderdeel van de uitgebreide Food Street in de Tovertuin, in de schaduw van het Land van Toos. Hier vind je een uitbundige hoeveelheid foodtrucks terug met een divers en verrukkelijk aanbod. Ga je voor het frietje tex-mex, burgers van de grill, panini's of toch een clubtosti? De keuze is reuze, dus gebruik je neus en kies hier je favoriete tussendoortje, snack of avondeten! Je kunt er terecht vanaf 15:00 uur. Met een volle maag ben je zo weer opgewassen tegen alle scares, want bijvoorbeeld de scare zones Cirque en DesTroy zijn dichtbij! Bekijk voor actuele openingstijden van alle horecalocaties de gratis Toverland-app.

Verrukkelijke Spooky Specials
Wat je ook zeker niet mag missen zijn de Spooky Specials. Speciaal voor de spannendste periode van het jaar hebben we ons bestaande food-aanbod uitgebreid met talloze, nieuwe Halloween-snacks en drinks! Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke smores to go, de spannende ijssandwich of de Freakshake, een milkshake-mix met o.a. halloween-snoepgoed.

Bekijk het halloween-aanbod
Deel blog