Deze cocktails mag je niet missen deze zomer

Deze cocktails mag je niet missen deze zomer

Zeg je zomer, dan zeg je cocktails. Zeg je Port Laguna, dan zeg je de Cocktail Party! Ook deze zomer serveren we je weer de kleurrijkste cocktails. Lees hieronder welke smaken je mag verwachten.

Vanaf 17 juli bruist Toverland extra, want dan gaan we los met onze zomeractiviteiten van Summer Feelings. Swing bijvoorbeeld gezellig mee met alle singer-songwriters of zing luidkeels mee. Om je keel te smeren, kun je dan natuurlijk wel een lekkere cocktail gebruiken. Ook deze zomer kun weer terecht bij de cocktailbar in Port Laguna. Liever géén alcohol? Er zullen ook heerlijke mocktails verkrijgbaar zijn! En met je voetjes in het zand en een cocktail in je hand, is dit natuurlijk een instagramable plaatje!

Wil je echt de zomer in je glas proeven? Dan ga je natuurlijk voor een spetterende Limoncello Splash (€8,-). De frisse smaken van: Limoncello Spritz, Murphy's Limoncello di Maestricht, schuimwijn, bruiswater en sinaasappel koelen je lekker af. De alcoholvrije variant: met GinSin, premium tonic en citroen (€5,-), voelt ook lekker zomers aan in je glas! Ook een aanrader is de Blue Laguna (€8,-) met: blue curaçao, Marv Vodka lemon, Sprite, ananassap en citroen (€8,-) Liever de Mocktail? Dan ga je voor Sunny Laguna (€5,-) met Blue Hawaii.

Eentje die niet alleen lekker klinkt, maar het ook is, is de Djinn Gin (€8,-). Hierbij zorgen de Beegeather gin, premium tonic en citroen voor een lekker tropisch kleurtje. Net zo sensationeel als de houten achtbaan is de Troy Tonic (€8,-). Een heerlijke mix van Lillet Blanc, tonic, komkommer én sinaasappel. Wil je een stevige boost? Ga dan vliegensvlug voor de cocktail Fēnix Fever (€8,-): whiskey, ginger beer, limoen en angustura bitter.

Een echte liefhebber van Martini? Dan ga je ongetwijfeld voor Merlin’s Martini met Marv Vodka (€8,-). De passievruchtpuree, vanille- en passievruchtsiroop zorgen voor een tropisch smaakje! De vrolijke oranje kleur maakt je ook meteen vrolijk. Voor de mocktail-variant, Merlin’s Mango (€5,-), vervangen we de vodka door alcoholvrij mangosap.

Tenslotte zetten we de bloemetjes buiten met de Magical Flower (€8,-) en alcoholvrije Magical Bloom voor €5,-. Bij dit pastelkleurige drankje voegen we rum, lycheesap, limoensap, rozensiroop, bitter Lemon en rozemarijn bij elkaar. De rum maakt plaats voor lycheesap bij de variant zonder alcohol.

It's cocktail 'o clock
Strijk neer op het zonnige terras of plof neer in één van de comfortabele strandstoelen en geniet samen van één van de cocktails. The summer is magic, dus proost met je gezelschap op je bruisende zomerdag in Toverland. Tussen 18:45 en 22:00 organiseren we een feestelijke Cocktail Party, inclusief swingende DJ, dus mis het niet. De cocktailbar en héél Port Laguna zijn nog een uurtje na sluitingstijd geopend (van 21:00 tot 22:00), dus de ideale afsluiter van je dagje qualitytime! Ook ideaal als je verblijft op de Toverland-camping Pop-Up Summer Camp
 

Deel blog