De Siësta-tickets zijn er weer: kom langs tijdens de namiddag en avond

De Siësta-tickets zijn er weer: kom langs tijdens de namiddag en avond

16-07-2020
Heb je zin in een namiddag en avond vol magie? Het Siësta-ticket is weer terug, hiermee kun je extra voordelig genieten van onze attracties en shows tot in de avonduren.

Stel je eens voor: een ondergaande zon, voetjes in het zand, avondritjes in de achtbanen. Dat klinkt goed, toch? Dankzij het Siësta-ticket geniet je van 16:00 tot 21:00 uur van Toverland voor een extra aantrekkelijke prijs. Reserveer je je bezoekdag minimaal 7 dagen van te voren, dan betaal je maar €18,- voor je ticket. Overdag langskomen en de hele dag (10:00 tot 21:00 uur) genieten van Toverland kan natuurlijk ook. Reserveren is simpel! Selecteer in de Ticketshop een bezoekdag en kies je gewenste bezoektijd. 

Reserveer je tickets

Strijd om de parel
Ook in de middag en avond is er een heleboel te beleven in Toverland. Om 16:30 uur val je in entreegebied Port Laguna meteen met je neus in de boter. Het enorme aangespoelde schip is niet alleen prachtig om te zien, maar ook het decor van de spetterende duikshow The Battle of Port Laguna. Hier wordt een strijd uitgevochten om de parel, waarbij ze hoge duiken en sprongen niet schuwen. De climax: een 25 meter hoge, brandende, dodemansduik vanaf de hoogste mast! De show is later op de avond om 18:30 uur nog een keer te zien.

Etenstijd
Honger gekregen? Ook dan ben je in alle werelden aan het juiste adres. Ga je voor een heerlijke loaded fries in Port Laguna, hamburgers en frisse salades bij de Waldstube of een Turkse pizza bij Katara Plaza? Liever bourgondisch dineren met tafelbediening? Reserveer een tafel bij The Flaming Feather in Avalon en kom helemaal in middeleeuwse sferen. Daar kom je ook nog gezellige singer-songwriters tegen.

Reserveer een tafel

Cocktails
Na een avond vol ritjes in alle achtbanen en wildwaterbanen, gaan we van 21:00 tot 22:00 nog even door in Port Laguna. Onze tropische entreezone blijft namelijk nog één uur na sluitingstijd geopend. Neem plaats in een comfortabele strandstoel en neem er een kleurrijke cocktail bij. Tijdens Summer Feelings (t/m 23 augustus) kun je hier een echte cocktailbar terugvinden. Bekijk hier alvast welke cocktails je allemaal mag verwachten! Dankzij de DJ krijg je hier meteen de juiste zomerkriebels. 

Ontdek Summer Feelings

(T)overnachten
Na zo’n dag betovering er nog eentje (of meer!) beleven? Blijf gezellig slapen op het Pop-Up Summer Camp. Deze zomer hebben we onze eigen camping, op een paar voetstappen verwijderd van het attractiepark. Zo dichtbij dat houten achtbaan Troy door je ‘achtertuin’ raast. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of huur een ingerichte Toverland-tent met o.a. comfortabele bedden!

Bekijk Pop-Up Summer Camp

Lees snel meer