Alternatief programma van 1 t/m 17 mei 2021

Overnacht je t/m 17 mei 2021 op het Pop-Up Summer Camp dan beleef je gezellige activiteiten op het camping-terrein en daarbuiten. Samen sporten, knutselen en plezier maken. We doen er alles aan om je in deze natuurrijke omgeving een feestje te laten beleven! Daarnaast bieden we deze periode extra eetgelegenheden aan. 

Hieronder laten we je zien wat er allemaal te doen is tijdens je verblijf. 

Beklim Troy

Hier kun je géén hoogtevrees bij gebruiken, want durf jij naar de top van Troy te klimmen? Een unieke beleving op 35 meter hoogte. Boven geniet je van een fantastisch uitzicht! - Tegen betaling - Volgeboekt op: 1 t/m 5 en 8 mei.

Meet & Greet: Toos

Smile! Toos Toverhoed tovert altijd een glimlach op je gezicht, dus sla deze bijzondere ontmoeting niet over. Ze is ook altijd in voor een leuke foto. 

- Bekijk actuele tijden op de camping. 
- Gratis 

Outdoor-tour

In een exclusieve tour neem je samen met een Toverland-medewerker een kijkje op plaatsen die normaal voor je gesloten blijven.

- Gratis

Survivalparcours

Durf je het aan? Een parcours vol obstakels, hindernissen, wiebelbruggen en touwladders? En dat op grote hoogte? Doe je helm snel op en ga op avontuur! 

- Minimale lengte 140cm
- Gratis

Knutselpakketten

Knutsel je graag? Dan zijn de knutselpakketten echt iets voor jou! Leuk om samen met je kids even bezig te zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden! Maak bijvoorbeeld een vrolijk masker of je eigen schatkist! 

- Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie
- Tegen betaling

Speeltuinen

Zeg je de Tovertuin, dan zeg je speeltuinen! De kids zijn niet weg te krijgen uit de vele speelgelegenheden. Klimmen, klauteren en lekker ravotten! 

- Gratis

Doolhof

Midden in de Tovertuin vind je het betoverde doolhof! Weet jij de uitgang te vinden of blijf je eindeloos ronddwalen tusen de hoge hagen? Doe je best! 

- Gratis

Waterspeelplaats en vlottenvijver

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw! Tijd voor waterpret. Ren tussen de dansende fonteinen of probeer maar eens droog (of nat) de overkant van de vijver te bereiken.
- Gratis

Sportvelden

Samen sportief bezig zijn, is toch het leukste wat er is? Trap een balletje op het voetbalveld of weet jij het winnende punt te maken tijdens een potje volleybal of badminton? 

- Gratis

Tafeltennis

Ren met z'n allen rond de tafel of speel een potje één tegen één. Kom jij als winnaar uit de bus en draag je de titel: tafeltennis-master van de dag? 

- Gratis

Familiespellen

Ben jij helemaal gek op spelletjes? Dat komt goed uit! Wanneer heb je nu de tijd om gezellig eens een spelletje te spelen met je gezin? Dit is het moment! 

- Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie
- Tegen betaling

Trek er eens op uit

Wanneer je overnacht op het Pop-Up Summer Camp slaap je middenin de Limburgse natuur. Bij Toverland is er van alles te doen, maar trek er ook samen eens op uit buiten onze magische grenzen. Eindelijk tijd voor quality time samen!

Hieronder hebben we de leukste uitjes alvast voor je op een rijtje gezet. 

Sportief erop uit

Leuk voor de kids

Historische uitstapjes

Divers vermaak