Troy Coaster Challenge groot succes

Dertien Challengers gingen op 4 en 5 juni voor het goede doel 24 uur in de snelste, langste én hoogste achtbaan van de Benelux: Troy. Tien van hen haalden de eindstreep na 325 rondes. “Een bijna bovenmenselijke prestatie”, aldus Caroline Kortooms, algemeen directeur Toverland. Na afloop van de Challenge werd bekendgemaakt dat er € 11.035 voor Stichting Heppie was opgehaald.

Het startschot van de race werd op 4 juni gegeven door Heppie ambassadeurs Natasja en René Froger. Onder luid gejuich vertrokken de Challengers voor een rit van 24 uur. Tijdens het eerste ritje werden zij vergezeld door de bekende Youtubers Dylan Haegens en Marit Brugman. Zij wilden de deelnemers op deze wijze een hart onder de riem steken.

Bezoekers konden een kwartier of langer met de Challengers meerijden door zitjes in de houten achtbaan te kopen. Hiermee steunden zij direct Stichting Heppie, die kwetsbare kinderen in Nederland helpt door ze een onbezorgde vakantietijd te bezorgen. Met de Challenge werd een prachtig bedrag van € 11.035 opgehaald. “Met dit bedrag kunnen we zo veel meer kinderen helpen bij Stichting Heppie. Fantastisch!”, aldus Nina Schmitz, directeur van Stichting Heppie.

Deel het laatste Toverland nieuws