Onderwijsstaking: speciale Toverschool in Toverland

In het hele onderwijs wordt op vrijdag 15 maart 2019 het werk neergelegd. Wie deze dag tóch graag in de schoolbanken wil zitten, kan terecht bij Toverland. Het attractiepark opent dan een speciale Toverschool, waarin geïnteresseerden verschillende themalessen kunnen volgen. Aan het einde van de dag ontvangen ijverige leerlingen een ToverDiploma.

“We ontvangen behoorlijk wat vragen over Toverland en hebben op basis hiervan een aantal lessen ontwikkeld”, vertelt Communicatiemanager Tessa Maessen. Zo zal Caroline Kortooms, Algemeen Directeur, tijdens haar les vertellen over het ontstaan van Toverland en antwoord geven op de vraag: ‘Hoe word je een pretparkdirecteur?’ Daarnaast geeft Attractiemanager Marieke van Hek les over achtbanen, leert Toos Toverhoed iedereen dansen en wordt er in de Toverschool ook toverles gegeven.

Pretpakket

Voor leerlingen die liever actief bezig zijn is er deze dag een pretpakket beschikbaar. Zo is er een fotospeurtocht door het hele park en staan er letters langs wildwaterbaan Expedition Zork, waarmee een woord gevormd kan worden. Alleen door een ritje met een splash vanaf 15 meter hoogte te maken, kunnen alle letters gevonden worden.

ToverDiploma

Alle leerlingen die tenminste twee lessen van de Toverschool bijwonen, ontvangen aan het einde van de dag een ToverDiploma. Deelname aan de lessen is kosteloos, op deze dag gelden de reguliere entreeprijzen. Meer informatie is te vinden via toverland.com/toverschool.

Deel het laatste Toverland nieuws