Succesvolle pop-up camping Toverland keert nog langer terug

Het is dit zomerseizoen wederom mogelijk om bij Attractiepark Toverland te overnachten. Op het parkeerterrein dat grenst aan houten achtbaan Troy zal voor de tweede keer het Pop-Up Summer Camp verrijzen. Bezoekers kunnen een reeds ingerichte ToverTent huren of zelf een camper, caravan of tent meenemen. Het Pop-Up Summer Camp is dit jaar extra lang geopend, van zaterdag 1 mei tot en met zondag 5 september 2021. Een verblijf op deze unieke camping is inclusief toegang tot Toverland. Meer informatie is te vinden via toverland.com/overnachten. 

Het Pop-Up Summer Camp biedt ruim 100 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Ook is het mogelijk om een twee-, vier- of zespersoons ToverTent die reeds is ingericht te huren. De camping is uitgerust met elektriciteit en centrale sanitaire voorzieningen. Entree tot Toverland is voor het gehele verblijf inbegrepen. In- en uitchecken kan bij een speciale receptie bij de winterentree van Toverland. Nieuw dit jaar is dat verblijfsgasten deze entree tevens als exclusieve in- en uitgang van het attractiepark kunnen gebruiken. 

“Met het Pop-Up Summer Camp spelen we in op de behoefte van bezoekers om in en rondom hun eigen land op een onderscheidende locatie op vakantie te gaan.”, legt Anne-Chris Janssen, Manager Gastenservice, uit. “Onze camping was vorig jaar de hele zomervakantie volgeboekt en mag een groot succes genoemd worden. We zijn dan ook erg blij dat we onze gasten dit jaar weer een onvergetelijke ervaring kunnen aanbieden op het Pop-Up Summer Camp.”

Reserveren 
Het is noodzakelijk om van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren. Voor abonnementhouders zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar. Zo is het al mogelijk om te komen overnachten vanaf € 25,- per nacht (exclusief toeristenbelasting). Aankomst en vertrek is elke dag mogelijk tussen 1 mei en 5 september 2021.

Flexibele boekgarantie
Bij een overnachting op het Pop-Up Summer Camp is parkbezoek altijd inbegrepen. Indien het attractiepark tijdens het bezoek aan de camping onverhoopt gesloten is, worden er diverse opties geboden. Zo is het mogelijk om het verblijf om te boeken of wordt de meerprijs van de parktickets teruggegeven. Ook zullen er dan alternatieve activiteiten bij Toverland georganiseerd worden.

Deel het laatste Toverland nieuws