Pepernoten Expeditie tijdens het Sinterklaasfestijn in Toverland

Sinterklaas en zijn pieten komen ook dit jaar naar Attractiepark Toverland. In de weekenden van 25-26 november en 2-3 december vindt het Sinterklaasfestijn plaats. Tijdens dit evenement zijn er diverse extra Sinterklaasactiviteiten, zoals een heuse Pepernoten Expeditie, een Sinterklaasshow en een Pietencircus. Daarnaast zijn alle attracties in de indoor themagebieden Land van Toos en Wunderwald geopend. Tickets zijn online verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk.

Tijdens het Sinterklaasfestijn brengen Sinterklaas en zijn pieten een bezoek aan Attractiepark Toverland. Bezoekers kunnen niet alleen met de pieten in de attracties, ook kunnen ze deelnemen aan feestelijke Sinterklaasactiviteiten. Zo is er een magische Sinterklaasshow met aansluitend een meet & greet met de goedheiligman. Ook halen circuspieten de meest bijzondere capriolen uit en zorgt de DJ Piet tijdens de Pietendisco voor vrolijke beats.

Nieuw: Pepernoten Expeditie

Ook kunnen bezoekers dit jaar op Pepernoten Expeditie. Luke Verhoeven, coördinator entertainment, legt uit: “Bij de hoofdingang van Toverland ontvangen kinderen een jute zakje, waarin zes speciale kaartjes zitten. Door de juiste piet bij het juiste kaartje te zoeken kunnen ze handenvol pepernoten en ander snoepgoed verzamelen.”

Het Sinterklaasfestijn vindt plaats in de weekenden van 25-26 november en 2-3 december. Toverland is deze dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Bezoekers kunnen genieten van alle attracties in Land van Toos en Wunderwald. Tickets voor het evenement zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en kosten € 12,50 per stuk, de kassaprijs bedraagt € 18,00 per stuk.

Deel het laatste Toverland nieuws