Attractiepark Toverland zoekt ruim 100 scare actors voor Halloween Nights

De populaire Halloween Nights in Toverland worden dit jaar op 7 avonden in oktober gepresenteerd. Speciaal voor dit evenement is het attractiepark op zoek naar meer dan 100 scare actors die in de huid van de angstaanjagende karakters willen kruipen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden voor de audities via toverland.com/scareactor.

De Halloween Nights in Toverland worden dit jaar spectaculairder dan ooit. Het attractiepark zet maar liefst 25% meer scare actors in om de bezoekers de stuipen op het lijf te jagen in de diverse scare zones en spookhuizen. Aanmelden voor de scare actor audities is vanaf nu mogelijk. “Tijdens de audities bekijken we welke acteurs het beste passen bij de diverse karakterrollen die we dit jaar gaan inzetten”, vertelt David Slob, Creatief Leider Entertainment. “Iedereen met een passie voor griezelen kan zich opgeven.”

Al sinds de opening van Toverland in 2001 vinden er Halloween Nights in het attractiepark plaats. Het toonaangevende evenement, dat door de bezoekers wordt gewaardeerd met een 9,1,  wordt elk jaar grootser. Zo worden er dit jaar niet alleen meer scare actors ingezet, maar wordt er ook een extra avond aan het evenement toegevoegd. Tijdens de Halloween Nights wordt het park verdeeld in verschillende scare zones, waarin licht, geluid, special effects en decor volledig op elkaar zijn afgestemd. Ook worden er diverse extra spookhuizen ingericht. De scare actors maken het plaatje compleet en zorgen voor de ultieme griezelervaring. Tijdens de herfstvakantie van 12 oktober tot en met 27 oktober vinden voor de jongere bezoekers tot 12 jaar tevens de vriendelijke Halloween Days plaats. Ook hiervoor worden scare actors gezocht.

Aanmelden audities

Om kans te maken op een rol dienen scare actors in spé minimaal 18 jaar oud te zijn en beschikbaar te zijn tijdens een van de auditie-avonden op 20, 21 en 22 augustus, de generale repetitie op 11 oktober en alle 7 Halloween Nights op 12, 16, 17, 18, 19, 25 en 26 oktober 2019. Het aanmeldformulier voor de audities is hier te vinden. Via dit formulier kan men zich ook aanmelden als scare actor voor de Halloween Days.

Deel het laatste Toverland nieuws