Toverland presenteert nieuwe high diving show

Bezoekers van Attractiepark Toverland kunnen deze zomer genieten van de spectaculaire nieuwe duikshow ‘Legend of the Pearl’. De show wordt opgevoerd door vijf acrobaten van het internationale high diving team Sokol. Het is een magische show met onder andere een spectaculaire vuurduik en een adembenemende sprong van 25 meter hoogte als finale.  

De ‘Legend of the Pearl’ vertelt het verhaal van een groep stoere duikers die op de bodem van een lagune op zoek gaan naar prachtige parels. Per toeval ontdekt een van de duikers een bijzondere schelp met daarin een zeldzame parel. Maar nog voordat de duikers de kans krijgen om de parel te bewonderen, verschijnt het boze waterwezen die de schelp terug wil. Dat is het begin van een spannende strijd tussen goed en kwaad, hoogmoed, manipulatie en magische krachten.

Showtijden

De show wordt dagelijks opgevoerd van zaterdag 19 juli t/m zondag 24 augustus. Afhankelijk van de drukte en openingstijden van het park zijn er drie of vier shows per dag. De duikers springen in een bassin van 3 meter diep met een diameter van 8 meter. Ze maken sprongen vanaf 6, 8, 12 en 25 meter hoogte. Het tijdelijke bassin wordt  geplaatst in de vijver tussen de hoge val van de Expedition Zork boomstammenbaan en de ingang naar Ithaka.

Deel het laatste Toverland nieuws