Magische Vallei en Imascore winnen Duitse FKF-Award

De Magische Vallei in Attractiepark Toverland is wederom in de prijzen gevallen. De Duitse vereniging voor attractiepark- en kermisliefhebbers, Freundeskreis Kirmes und Freizeitparks, heeft het nieuwe themagebied en de bijpassende muziek de jaarlijkse FKF-Award toegekend.  

In tegenstelling tot veel andere prijzen kent de FKF-Award geen categorieën zoals ‘beste achtbaan’. De vereniging beloont attractieparken en bedrijven uit de branche die zich onderscheiden door middel van een totaalconcept. De Magische Vallei is in de ogen van FKF een goed voorbeeld van een gebied waarin de attracties, de thematisering en de muziek perfect één geheel vormen. Volgens FKF is Imascore erin geslaagd de muziek mooi te integreren in het gebied en draagt de stemmige onride muziek van achtbaan Dwervelwind in hoge mate bij aan de ritbeleving.

Naast de Magische Vallei ontvingen ook uitbreidingen in het Deense Djurs Sommerland en in het Duitse park Tripsdrill een FKF-Award.  De Magische Vallei werd al voor de tweede keer in Duitsland onderscheiden. Het Freizeitpark Tester Team verkoos het gebied tot beste uitbreiding in Europa van 2013.

Deel het laatste Toverland nieuws