Attractiepark Toverland in de prijzen bij Diamond ThemePark Awards

Toverland heeft vandaag twee Diamond ThemePark Awards in ontvangst mogen nemen. Het attractiepark won de award voor ‘Beste nieuwigheid in Europa’ met de spectaculaire wing coaster Fēnix. Daarnaast reikte de vakjury aan Toverland de Spotlight Award uit, die elk jaar wordt toegekend aan een park dat zichzelf extra in de kijker weet te zetten.

Toverland investeerde het afgelopen jaar ruim 35 miljoen euro in het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon. De veertig meter hoge wing coaster Fēnix, die eerder al meerdere awards in de wacht sleepte, maakt ook deel uit van deze gigantische uitbreiding. Tessa Maessen, Communicatiemanager, is trots op dit prachtige resultaat. “Met deze awards wordt ons ondernemerschap beloond. Het is een geweldige waardering voor de inspanningen van ons team en onze nieuwe themagebieden."

Prijzenregen

Het is niet de eerste keer dat Toverland in de prijzen valt. Vorig jaar nog won het attractiepark negen internationale awards. Zo werd Toverland in Spanje en Duitsland op basis van honderden reviews en het oordeel van een vakjury uitgeroepen tot Beste Attractiepark van Europa.

Diamond ThemePark Awards

De Diamond ThemePark Awards zijn een initiatief van diverse pretparkwebsites uit Nederland en België. De awards worden toegekend door een vakjury en een fanjury. Er waren dit jaar bijna 47.000 stemmen, waarvan het merendeel uit Nederland, België en Frankrijk kwam. De Spotlight Award is volgens de jury een beloning voor onder meer de rebranding van het merk Toverland, de creatie van de themagebieden Port Laguna en Avalon en de opening van de nieuwe topattracties.

Deel het laatste Toverland nieuws