Attractiepark Toverland lanceert eigen app

Toverland presenteert vandaag een app voor bezoekers van het attractiepark. De Toverland-app bevat de plattegrond van het attractiepark met daarop de actuele informatie over de openingstijden, wachttijden van de attracties, showtijden, eet- & drinkgelegenheden en shops. Ook kunnen bezoekers via de app tickets voor Toverland bestellen. De app is beschikbaar in het Nederlands en Duits en is vanaf nu gratis te downloaden via de App Store en Google Play.

“Met deze app kunnen wij onze bezoekers nog beter informeren tijdens hun dagje Toverland”, vertelt Bart Jaspers, Marketing Manager. “Hierdoor hoeven ze niks te missen en kunnen ze optimaal genieten van hun dag.” Een bijkomend voordeel is dat de Toverland-app de spreiding van de bezoekers in het park bevordert.

Het is mogelijk om in de plattegrond te filteren op de diverse onderdelen, zoals de attracties, het entertainment of de toiletten. De informatie is ook te bekijken in een overzichtelijke lijst. Extra activiteiten zijn op de data waarop deze plaatsvinden ook te bekijken in de Toverland-app. Zo kunnen bezoekers tijdens de Happy Halloween-dagen op 30 oktober t/m 1 november en 6 november t/m 8 november zien welke griezelactiviteiten op het programma staan.

Info

Via de Info-pagina van de app kunnen bezoekers gemakkelijk naar de veelgestelde vragen of contact met Toverland opnemen. Ook is het ‘Veilig Samen Uit’-protocol te bekijken, waarin alle maatregelen staan omschreven die Toverland neemt ter bestrijding van het coronavirus.

De app is ontwikkeld voor zowel iOS als Android en is geoptimaliseerd voor smartphones. Om de Toverland-app te actualiseren dienen gebruikers verbonden te zijn met het internet. In de toekomst zullen er meer functionaliteiten aan de Toverland-app toegevoegd worden.

Deel het laatste Toverland nieuws