Kids Corner

Lekker creatief met Toverland

Kleurpotloten en stiften in de aanslag, want we gaan creatief los met Toverland! Hierdoor kun je ook thuis lekker bezig zijn met onze magie.

Tip: de komende tijd wordt deze pagina steeds verder aangevuld met nieuwe items, dus zet 'm bij je favorieten.

Winactie: kijkdoos 20 jaar Toverland

Bouw jij ook je eigen Toverland in de vorm van een magische kijkdoos? Je kunt deelnemen door je creatie te posten met #Toverlandkijkdoos op Instagram, Twitter of Facebook! Hiermee maak jekans op 6 tickets voor Toverland, seizoen 2021. We hebben al een aantal karakters voor je om een vliegende start te maken. Deze kun je terugvinden in het jubileummagazine Betoverd of download de knutselplaat hieronder. Veel succes én plezier! 

Goed om te weten: 

  • Je kunt deelnemen tot 30 juni 2021 
  • De tickets zijn geldig t/m 8 november 2021.
  • Ben je één van de winnaars? Dan ontvang je een reactie op je bericht. 
Download knutselplaat

Kleurplaten

Knutselen

Magische verjaardagskaarten

Magische verjaardagskaarten

Hieperdepiep hoera! Kaart je felicitatie aan met een magisch tintje. Wat is er nu leuker dan de jarige feliciteren met een magische kaart van één van onze bekende Toverland-karakters. Download hieronder één van de kaarten en print deze zelf uit. Versturen maar! Tip: print de kaart op harder papier. 

Maak je eigen verjaardagslinger

Maak je eigen verjaardagslinger

Een verjaardag is altijd al een feest, maar helemaal met de de vlaggenlijn van Toverland! Print je favoriete karakters uit (op dikker papier), knip langs de stippellijn, maak de vlaggetjes aan elkaar (gebruik bijvoorbeeld een lint of touw) en ophangen maar! 

Thuis in de achtbaan

Thuis in de achtbaan

Hoe tof is dat: thuis in de achtbaan stappen! Vanuit je eigen bureaustoel of voor de TV. Zet onze onrides aan en laat je gaan. Laat je handen maar lekker waaien in de lucht.

Tip: laat papa of mama je in een wasmand zetten en vraag of ze het bochtenwerk nadoen! Zo lijkt het net of je écht in de achtbaan zit. 

Leren en spelen