Praktische informatie scholen

Begeleiding
In sommige attracties mogen kinderen tot een bepaalde lengte alleen onder begeleiding van een volwassene (1 op 1 begeleiding). 

Kluisjes
Naast restaurant MaMouche in het Land van Toos zijn kluisjes te huur waarin je jassen en tassen kan opbergen. Het kluisje kan de hele dag onbeperkt gebruikt worden voor € 2,-.

Mindervaliden
De attracties in Attractiepark Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Kijk hier voor meer informatie over de toegankelijkheid van attracties voor mindervaliden en rolstoelgangers.

Omroepsysteem
Het omroepsysteem in het park kan alleen gebruikt worden voor calamiteiten.

Picknickplaatsen
Attractiepark Toverland beschikt over een ruim horeca-aanbod en diverse sfeervolle themarestaurantsMaken jullie gebruik van het vooraf aangeboden horeca aanbod dan geldt de verzamelplaats tevens als lunchplek. Het is ook toegestaan zelf meegebrachte etenswaren te nuttigen. Overal in het park staan banken. Daarnaast zijn er verhoogde picknickterrassen bij de uitgang van de Hara Kiri in het Land van Toos en in de hoek van de Woudracer in de Magic Forest. De picknicktafels buiten zijn te vinden naast het Survival Parcours en in de Magische Vallei achter Coco Bolo. 

Plattegrond
Verken de plattegrond voorafgaand aan jullie schoolreis en kom al in een magische stemming. 

Verzamelplaats
Iedere school krijgt bij aankomst in Attractiepark Toverland een verzamelplek toegewezen. 

WiFi
Bij de restaurants MaMouche in het Land van Toos, Sim sa l’Oase in de Magic Forest en Katara Plaza in de Magische Vallei is gratis WiFi beschikbaar. 

Terug naar scholen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven