Veelgestelde vragen

Antwoorden op je vragen over onze coronavirus maatregelen

Update 23/03 | Toverland is tijdelijk gesloten

Is Toverland gesloten?
In verband met de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus is Toverland tijdelijk gesloten. We verwachten je weer te kunnen verwelkomen vanaf 21 april 2021. 

Wanneer opent Toverland weer? 
De verwachting is dat we Toverland weer kunnen openen vanaf 21 april 2021. Je vindt onze actuele openingstijden in de openingstijdenkalender. Houd voor verdere updates deze pagina en onze sociale kanalen in de gaten.

Hoe zit het met mijn tickets? 
Heb je een ticket met een geldigheid t/m 20 april 2021 en kun je hier door de sluiting van Toverland geen gebruik van maken? Dan blijft je ticket geldig t/m 7 november 2021. Wil je langskomen op een dag met een duurder tarief (we werken met variabele prijzen en openingstijden), dan betaal je het prijsverschil tot het Early Bird-tarief. 

Je kunt je tickets omboeken door te mailen naar: info@toverland.nl en vermeld hierin je naam (en eventueel het mailadres waarmee de tickets zijn gekocht), barcode(s) van de tickets en de nieuwe, gewenste bezoekdatum. Tip: doe dit minimaal één week en maximaal één maand voor je gewenste bezoekdag. 

Krijg ik compensatie voor mijn Toverland-abonnement? 
Als abonnementhouder ontvang je ook tijdens deze sluiting compensatie van het aantal gesloten dagen. Op een later moment kun je een update verwachten over de exacte invulling. Houd hiervoor ook het online portal in de gaten. 

Stel je vraag via Facebook

Stond je vraag er hierboven niet tussen? Dat kan natuurlijk! Stel ons je vraag via Facebook Messenger!

Stel je vraag