Veelgestelde vragen

Antwoorden op je vragen over onze coronavirus maatregelen

Update 12/05: opening op 19 mei

Wanneer gaat Toverland weer open? 
N.a.v. de versoepelingen die aangenodigd zijn tijdens de persconferentie kan Toverland heropenen op woensdag 19 mei. Dit onder voorbehoud van definitieve beslissing van het kabinet op 17 mei. Je kunt nú weer tickets reserveren via: tickets.toverland.com. Actuele openingstijden vind je in de openingstijdenkalender. Houd voor verdere updates deze website en onze sociale kanalen in de gaten. 

Welke attracties zijn er geopend? 
Alle buitenattracties van Toverland zijn geopend. 

Had je tickets voor de gesloten periode? 
Heb je een ticket met een geldigheid t/m 18 mei 2021 en kun je hier door de sluiting van Toverland geen gebruik van maken? Dan blijft je ticket geldig t/m 7 november 2021. Wil je langskomen op een dag met een duurder tarief (we werken met variabele prijzen en openingstijden), dan betaal je het prijsverschil tot het Early Bird-tarief. Je kunt je tickets omboeken door te mailen naar: info@toverland.nl en vermeld hierin je naam (en eventueel het mailadres waarmee de tickets zijn gekocht), barcode(s) van de tickets en de nieuwe, gewenste bezoekdatum. Tip: doe dit minimaal één week en maximaal één maand voor je gewenste bezoekdag.

Wanneer is het mogelijk met een Toverland-abonnement een reservering te maken? 
Het is weer mogelijk om als Toverland-abonnementhouder een bezoekdag te reserveren. Dat kan via het speciale online portal

Wanneer kan ik de compensatie kiezen voor de periode dat Toverland gesloten is? 
Je kunt je gewenste compensatievorm kiezen vanaf 18 mei, wanneer op 17 mei de defintieve beslissing over de heropening gemaakt wordt. Dit kan via het abonnementhouders-portal. Maak je keuze vóór 1 juli 2021. Wanneer je geen keuze maakt, kies je automatisch voor tegoed op je abonnement. Dit kun je uitgeven aan eten, drinken, souvenirs en betalingen bij de Gastenservice. 

Stel je vraag via Facebook

Stond je vraag er hierboven niet tussen? Dat kan natuurlijk! Stel ons je vraag via Facebook Messenger!

Stel je vraag