The Flaming Feather is gesloten vanwege een besloten evenement

Unieke kerstbeleving in een magische omgeving

Maak de feestdagen deze kerst extra bijzonder met het nieuwe kerstmarkt-arrangement van Toverland. De ideale oplossing om uw waardering voor uw medewerkers te laten blijken!

Na een ontvangst met een hapje en drankje kunnen alle medewerkers hun eigen kerstpakket bij elkaar ‘shoppen’ op een unieke kerstmarkt in themagebied Wunderwald, dat vanaf 350 medewerkers exclusief wordt geopend voor uw bedrijf. Met volop leuke kraampjes met een uiteenlopend en aantrekkelijk aanbod is er voor ieder wat wils. U kunt als bedrijf zelf kiezen welk bedrag de medewerkers te besteden hebben, waardoor dit arrangement geschikt is voor ieder budget.

 

Tussendoor wordt er genoten van betoverend entertainment en een winterse mix van hapjes en drankjes, zoals Glühwein, warme chocomel, Erdinger en Reibekuchen. Natuurlijk stellen we diverse attracties speciaal voor uw bedrijf open, zodat alle medewerkers een ritje in het donker kunnen maken in bijvoorbeeld de achtbaan Booster Bike of de bobbaan Maximus’ Blitz Bahn.

 

Vraag nu uw offerte aan

Inschrijfavond WunderMarkt

Inschrijfavond WunderMarkt

Speciaal voor organisaties tot 350 medewerkers vindt op zaterdag 14 december van 18.30 uur tot 22.00 uur de WunderMarkt plaats: een betoverende inschrijfavond waar ieder klein of middelgroot bedrijf aan kan deelnemen. De volledige organisatie van uw kerstmarkt wordt zo voor u uit handen genomen. Gemakkelijk georganiseerd, maar toch een unieke kerstervaring voor uw medewerkers.

Meer informatie en reserveren
Deel Kerstmarkt