Happen en stappen: lekker de natuur in!

Happen en stappen: lekker de natuur in!

Ook in deze tijd willen we blijven zorgen voor magische gelukservaringen. Ons attractiepark is op dit moment tijdelijk gesloten, maar we verrassen je maar al te graag met een alternatief: de ToverTruck met good food to go! We serveren je heerlijke snacks, lekkernijen, koude en warme dranken en complete wandelarrangementen. Hierna kun je de prachtige Sevenumse natuur in trekken of sluit je sportieve wandel- of fietstocht af met een lekker hapje of drankje.


10:00 - 17:00 | Winterentree Land van Toos
Tussen 17:00 en 19:00 is de ToverTruck exclusief geopend voor gasten van het Pop-Up Summer Camp.

  • Dagelijks geopend t/m 17 mei (dus ook op Hemelvaartsdag!)
  • Iedere zaterdag en zondag (in de periode dat Toverland gesloten is vanwege het coronavirus)

Wandelroutes

In de omgeving van Toverland zijn talloze wandelroutes te vinden. Door de bossen, langs het water en soms zie je dan in de verte zelfs het topje van Solaris. Vaak is de 40 meter hoge lifthill van Fēnix ook niet te missen. 

Smullen voor de kids

Smullen voor de kids

De wandelroutes zijn ook een heel avontuur voor de kids! Gezellig samen de natuur in, is natuurlijk de ultieme quality time. Kies je voor wandelarrangement ToverKids dan ontvang je bij terugkomst onze magische Snackbox met verrassing. Over feestjes gesproken. 

Bosrijke fietsroutes

Stap ook eens op de fiets! In de omgeving van Toverland zijn verschillende fietsroutes te vinden. Er ligt zelfs een knooppunt tegenover ons attractiepark! Maak vooral ook even een tussenstop of eindstop bij de smakelijke ToverTruck voor good food to go! 

Bekijk alle fietsroutes

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling/wandelarrangement online reserveren?
Op dit moment is dat niet mogelijk. Je kunt je bestelling of gewenste wandelarrangemenet doorgeven bij de truck. 

Kan ik gebruik maken van mijn abonnementhouderskorting? 
Binnen het park ontvang je als abonnementhouder 5% korting op horeca- en merchandise-artikelen. Bij deze ToverTruck - buiten het park - ontvang je met je abonnementspas helaas geen korting. 

Zijn er glutenvrije alternatieven beschikbaar? 
Op dit moment hebben we geen glutenvrije alternatieven, maar mocht de vraag toenemen, bekijken we de mogelijkheden om ons aanbod te verruimen.

Worden er alcoholische dranken verkocht?
Het is op deze standplaats niet toegestaan voor ons om alcoholische dranken te verkopen. Gelukkig krijg je het van alle andere warme dranken ook lekker warm! 

Is er een toilet beschikbaar?
In verband met de geldende coronamaatregelen zijn onze toiletten niet in gebruik. 

Mag ik mijn hond meenemen?
Het is zeker mogelijk om je hond mee te nemen. De routes leiden je o.a. door bossen, dorpen en velden, houd je daarbij aan de algemene regels m.b.t. het wel of niet aanlijnen van de hond.