Neem de magie mee naar huis!

Snuffel even rond in Vallerlei, Troy Shop, Bazaar of Maximus’ Shop. Hier vind je leuke souvenirs en koop je je eigen toverstaf of geheimzinnige trucs om je familie thuis versteld te doen staan.

Souvenirs

Bazaar

De Oosterse Bazaar in het Land van Toos neemt je mee in de sferen van 1001 nacht. Hier kun je na afloop van je bezoek aan Toverland gezellig rond kijken voor een leuke herinnering aan je dag. Alle favoriete Toverland-souvenirs vind je hier. Van een leuke Morrel-knuffel of Toos Toverhoed tot je eigen toverstaf. Ook zijn er Toverland cd’s om alle vrolijke momenten thuis nog eens te beleven. En zoals je van een Bazaar mag verwachten, is dit ook dé plek voor mooie Oosterse sieraden of een kleurrijke lamp. Zo kun je bijvoorbeeld je slaapkamer ook nog eens omtoveren in jouw eigen Oosterse paleis.

Meer Land van Toos

Maximus' Shop

Wat is jouw rondetijd? Check het bij Maximus’ Blitz Punkt, na je ritje in Blitz Bahn.

Magic Forest

Troy Shop

Al bekomen van de rit? Kijk dan nog even rond in de Troy shop. Hier kun je jouw actiefoto krijgen van de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux. Hét bewijs dat jij het houten gevaarte hebt getrotseerd. Met 90 km/uur ben je vanaf 35 meter hoogte naar beneden geraasd! Gelukkig is het allemaal vastgelegd. Naast de actiefoto’s vind je nog diverse andere souvenirs van Troy. Je vrienden zullen jaloers zijn.

Ga naar Troy Area

Vallerlei

Vlakbij Katara, Fountain of Magic, vind je de Vallerlei, een gezellige kiosk met allerlei souvenirs en lekkernijen uit de Magische Vallei. Haal hier je eigen motorrijbewijs na een rit in de motorachtbaan Booster Bike. Of snuffel gezellig rond voor leuke hebbedingetjes van de Dwervels, de bijzondere bewoners van de vallei.

Meer Magische Vallei

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Toverland nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Inschrijven