Nieuw: Pop-Up Summer Camp

Blijf deze zomer slapen op de Toverland-camping!

Uniek op vakantie in Nederland

Uniek op vakantie in Nederland

Gratis parkeren - Rolstoelvriendelijk - Geschikt voor het hele gezin - Onbeperkt toegang tot Toverland

Hier heb je altijd al van gedroomd: overnachten bij Toverland. Deze zomer maken we je droom werkelijkheid. Tijdens Summer Feelings van 11 juli t/m 23 augustus 2020 kun je blijven slapen op de Toverland-camping: Pop-Up Summer Camp! Je wordt wakker met houten achtbaan Troy naast je. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of reserveer een ingerichte Toverland-tent! 24/7 magie, dat moet je meemaken. 

*Abonnementhouders-prijs, exclusief toeristenbelasting.


Overnacht al vanaf €25,- per nacht* op het Toverland Pop-Up Summer Camp!

Reserveer direct

Betoverende mogelijkheden

Wat is er nu leuker dan één dag Toverland? Meerdere dagen natuurlijk! Deze zomer maken we het mogelijk om op het terrein van ons park te blijven slapen. Een verblijf is al vanaf één nacht mogelijk. Bekijk hieronder alle mogelijkheden. 

  • Je verblijf op het Pop-Up Summer Camp is altijd inclusief parktoegang op alle verblijfdagen. Je betaalt geen reserverings- of schoonmaakkosten. 

Dit mag je niet missen:

24/7 magie. Maak nú je reservering!

24/7 magie. Maak nú je reservering!

Ook toe aan een unieke vakantie in eigen land? Kies voor de Toverland-camping en beleef samen een ervaring om nooit meer te vergeten. 

Reserveer direct

Welke faciliteiten mag je verwachten?

Op het Pop-Up Summer Camp kun je naast een riante staanplaats ook deze faciliteiten verwachten: 

  • Centrale sanitaire voorziening met toiletten, wastafels en doucheruimtes. Ook is er een ruimte voor rolstoelgebruikers aanwezig. Verder vind je hier een drankjesautomaat terug voor de snelle en kleine trek.. Wil je hiervan een indruk krijgen? Bekijk hieronder de foto's! 
  • Iedere staanplaats beschikt over een elektriciteitsvoorziening
  • Receptie: openingstijden kunnen variëren. Bekijk ter plaatse de actuele tijden en volg de bebording. Zonnebrand of luiers vergeten? Een souvenirtje voor de thuisblijvers? Deze en andere producten zijn hier ook verkrijgbaar.
  • Hapje en drankje: ga lekker eten bij één van de restaurants in Toverland. Reserveer bijvoorbeeld een tafel bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather
    Ook is entreegebied Port Laguna tot 22.00 geopend met o.a. een cocktailbar. 

Korting met je abonnement

Korting met je abonnement

Als Magic Member heb je altijd een streepje voor! Wil je met je Toverland-abonnement overnachten op het Pop-Up Summer Camp, dan gelden voor jou enkel de tarieven voor de staanplaatsen. Extra voordelig dus! Je hebt tijdens het volledige verblijf onbeperkt toegang tot Toverland. Dit verblijf is niet van invloed op je dagreserveringen. Vanaf 4 dagen betaal je als abonnementhouder ook voor parktoegang. 

Reserveer voordelig

Veilig Samen Uit

Veilig Samen Uit

Tijdens het recreëren op de camping en in Toverland zijn er maatregelen van krachtig uit het Protocol Veilig Samen Uit. Hierdoor kunnen we een veilig verblijf en dagje uit garanderen. 

Bekijk alle maatregelen

In de buurt overnachten

Ook in de buurt van Toverland vind je verschillende overnachtingsmogelijkheden. Bekijk de vakantieparken, hotels en campings op steenworpafstand van het attractiepark. 

Bekijk aanbod
Deel deze pagina