Een nieuwe, duistere totaalbeleving

Haunted House-experience / €7,50 / Vanaf 15:00 uur

De wereldberoemde Oscar Pendula was een wereldberoemde, flamboyante illusionist, totdat zijn truc met de vuurfakkels hem en zijn theater fataal werden. Daarna is hij in stilte verdwenen. Het schijnt dat hij in de tussentijd bezig is geweest met gruwelijke, gitzwarte magie. Maar niemand weet wat hij echt heeft uitgespookt. Wanneer je het compleet verlaten landhuis van Oscar binnenstapt, merk je het al snel: in de smoezige kelder hoor je eigenlijk niet te komen. Misschien is het dan toch niet zo verlaten...


Niet vergeten: Voor Maison de la Magie heb je een los entreeticket nodig. Heb je al een ticket waarvoor nog geen tijdslot is gereserveerd? Maak dan hier een reservering en neem tijdens je bezoek zowel je entreeticket als de reservering mee. Heb je nog geen ticket gekocht? Claim dan nu je ticket via onderstaande button! 

Claim je tickets voor Maison de la Magie

Het lijkt verlaten...

Het lijkt verlaten...

Maison de la Magie is een statig landhuis, of dat was het althans ooit. Dat zie je aan alles. Niet alleen van buiten zie je dat dit géén normale woning is, maar daar kom je binnen ook snel achter. De tientallen vertrekken waar je doorheen gaat, zijn rijkelijk gedecoreerd in art-nouveau stijl. Maar toch voelt het niet helemaal pluis. Ga zelf op ontdekking, als je durft tenminste. 

Deel Maison de la Magie