Halloween Nights

Grotere scares en nieuwe experiences tijdens meer Nights dan ooit

Update 20/10 | Halloween Nights geannuleerd

Update 20/10 | Halloween Nights geannuleerd

De afgelopen dagen is er in de media veel onbegrip ontstaan over de doorgang van onze Halloween-activiteiten in de vorm van de Halloween Nights. Ondanks dat deze avonden deel uitmaken van onze reguliere parkopenstelling en we ze op een veilige manier kunnen aanbieden aan onze gasten, zien we ons toch genoodzaakt de aankomende Halloween Nights te annuleren. Vanaf 21 oktober zullen alle geplande Halloween Nights dan ook geannuleerd worden. Het park blijft gedurende de herfstvakantie t/m 24 oktober van 10:00 tot 20:00 uur geopend.
 


Ik heb een Halloween Nights-ticket gekocht. 
Heb je al een ticket gekocht voor de Halloween Nights? Uiteraard kun je gewoon op je oorspronkelijke bezoekdatum komen genieten van al onze magie. Kies nú voor een heerlijke herfst-dagje uit samen met je geliefden. Toch een andere dag langskomen? Dan kun je gebruik maken van onze ticketgarantie: de looptijd van het ticket zal verlengd worden t/m het einde van het zomerseizoen 2021, inclusief Halloween. Je kunt hierover binnen enkele weken, per mail, een vervolgupdate verwachten. 

Meer spannende avonden, grotere scares en nieuwe experiences

Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. Alles is in de overtreffende trap: meer karakters, grotere scare zones en meer experiences! Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben.

Wat je verder nog moet weten...

Naast alle scare zones en experiences is het ook nog handig om dit te weten als je de Halloween Nights bezoekt. Zo griezel je pas echt goed voorbereid. 

Selfie-spots

Dat je je angst hebt overwonnen, wil je natuurlijk meteen op je Instagram delen. Om dit mogelijk te maken, hebben we in iedere scare zone een Selfie-spot ingericht. Hier kun je op afstand van een karakter jezelf op de foto zetten.

Scream & Smile

Liever met meer griezels op de foto? Ook bij de entree (bij de groepskassa's) is er om 22:45 uur de mogelijkheid om op de foto te gaan met meer griezels. Uiteraard houden we ook hier rekening met de afstand. Scream & Smile noemen we dat! 

Zo eng als je zelf wilt

Ben je van nature niet bang te krijgen, maar wordt het je toch wat teveel? Schaf een Halloween-toverstaf aan en houd alle scares op afstand. Ook de indoorgebieden Land van Toos en Wunderwald zijn griezelvrij. 

Update 15/10 | Maison de la Magie geannuleerd


Haunted House-experience Maison de la Magie vindt plaats op een locatie buiten Toverland. Hiervoor is een andere vergunning nodig dan voor de exploitatie van ons attractiepark. N.a.v. de meest recente persconferentie hebben we moeten besluiten om deze nieuwe toevoeging aan het Halloween-aanbod helaas niet door te laten gaan. Alle andere Halloween-activiteiten van de Halloween Nights en Days gaan door volgens planning. 

Heb je een ticket voor Maison de la Magie gekocht? Dan ontvang je het aankoopbedrag retour. Daarover kun je over enkele weken een vervolg-update verwachten. 

Deze scares staan je te wachten

Een veilige Halloween

Hoe zorgen jullie voor een veilige ervaring?
Het is een bijzonder jaar, maar we hopen ondanks de huidige coronavirus-situatie toch weer een angstaanjagende Halloween neer te kunnen zetten. Ook tijdens de Halloween Nights is het protocol Veilig Samen Uit van kracht en houden we onderling 1,5 meter afstand. Dit kunnen we alleen samen. Bekijk ook onze spelregels.


Welke aanpassingen hebben jullie gedaan? 
De Halloween-parade en de afsluitende vuurwerkshow keren om groepsvorming te voorkomen niet terug dit jaar. Ook zijn alle scare zones, behalve Fiesta de los Muertos, eenrichting. Dit zal de doorstroming extra bevorderen in deze gebieden. Dit staat duidelijk aangegeven op de plattegrond en bebording in het park. Ook zal er een medewerker te vinden zijn bij uitgang van de scare zone. 

Verder faciliteren we zoveel mogelijk buitenlocaties, waar we meer de ruimte hebben. Spookhuis Fear the Woods, dat vorig jaar in de indoor-locatie Mystique plaatsvond, verplaatsen we naar een tent tussen Port Laguna en Avalon.

Deel Halloween Nights