De gruwelen van Halloween

Het noodlot heeft toegeslagen! Duistere magie heeft zich verspreid over de donkere werelden van Toverland. Wanneer de avond valt overwint het kwaad en gebeuren er akelige taferelen. Eenmaal voet gezet op de paden van Toverland is er geen weg meer terug. Jong of oud? Spookachtige wezens ruiken angst! Houd jouw toverstaf paraat, het is tijd voor de Halloween Nights in Toverland.

Kom dan.. als je durft!

Kom dan.. als je durft!

Op 12, 16, 17, 18, 19, 25 & 26 oktober breekt vanaf 18.30 tot 23.00 uur opnieuw de hel los in Toverland. Bereid je voor op acht spannende scare zones, spookachtige monsters en een enerverende eindshow, "Discover your Own Fear". Dat wil je niet missen! Dit jaar is reserveren niet nodig. Heb je vragen over Halloween? Bekijk de veelgestelde vragen.

Koop nu je tickets

Meld je aan als Scare Actor

Meld je aan als Scare Actor

Heb jij altijd al eens in de huid van een gruwel willen kruipen en mensen de stuipen op het lijf willen jagen? Geef je dan nu op voor de audities en maak kans op een unieke rol als scare actor tijdens Halloween in Attractiepark Toverland.

Meld je aan

Bepaal jouw eigen angst!

Bepaal jouw eigen angst!

Jouw enige redmiddel in strijd tegen het kwaad: de Halloween Toverstaf. Met deze toverstaf heb je een uniek wapen in handen dat clowns, monsters, vogelverschrikkers en gruwelen op afstand houdt.

Help, ik wil een toverstaf
Deel Halloween Nights