Halloween Nights

Grotere scares en nieuwe experiences tijdens meer Nights dan ooit

Meer spannende avonden, grotere scares en nieuwe experiences

19:00 - 23:00 / 9 én 10 okt. / 16 t/m 18 okt. / 20 t/m 24 okt. / 30 én 31 okt. / 6 én 7 nov. 2020 

Wanneer de zon is weggezakt, komen de meest angstaanjagende gedaantes tot leven in Toverland. Durf je nog wel? Houd je hart vast, want er staan je 14(!) Halloween Nights te wachten. Alles is in de overtreffende trap: meer scares, grotere scare zones en meer experiences! Verzamel al je moed maar bij elkaar, want dat zul je nodig hebben. 


Reserveer je tickets en je bezoekdag via onze TicketshopHeb je een abonnement? Dan leg je je bezoekdag vast via je account

Reserveer je tickets

Nieuw: Maison de la Magie

Nieuw: Maison de la Magie

Haunted House-experience / €7,50 regulier / €6,00 abonnementhouders / Vanaf 15:00 uur 

Een mysterieuze truc met vuurfakkels werd de wereldberoemende, flamboyante illusionist Oscar Pendula fataal. Het lijkt dat hij zich ook bezig heeft gehouden met gruwelijke, gitzwarte magie. Je ontdekt het in het statige landhuis, Maison de la Magie. Aan alles merk je dat je hier eigenlijk niet hoort te komen. 

Meer over Maison de la Magie

Wat je verder nog moet weten...

Naast alle scare zones en experiences is het ook nog handig om dit te weten als je de Halloween Nights bezoekt. Zo griezel je pas echt goed voorbereid. 

Selfie-spots

Dat je je angst hebt overwonnen, wil je natuurlijk meteen op je Instagram delen. Om dit mogelijk te maken, hebben we in iedere scare zone een Selfie-spot ingericht. Hier kun je op afstand van een karakter jezelf op de foto zetten.

Scream & Smile

Liever met meer griezels op de foto? Ook bij de entree (bij de groepskassa's) is er om 22:45 uur de mogelijkheid om op de foto te gaan met meer griezels. Uiteraard houden we ook hier rekening met de afstand. Scream & Smile noemen we dat! 

Zo eng als je zelf wilt

Ben je van nature niet bang te krijgen, maar wordt het je toch wat teveel? Schaf een Halloween-toverstaf aan en houd alle scares op afstand. Ook de indoorgebieden Land van Toos en Wunderwald zijn griezelvrij. 

Reserveer je Halloween Night

Dit jaar is het altijd nodig om je bezoek aan de Halloween Nights te reserveren. 

  • Claim je tickets via onze website met een aantrekkelijke korting: naar Ticketshop
  • Claim je tickets voor de betaalde experience Maison de la Magie: naar Ticketshop
  • Heb je een abonnement? Reserveer je bezoekdag (je hebt toegang tot het park van 10:00 - 23:00 uur) via het online portal: klik hier. Het is mogelijk om direct een extra Halloween Night (naast je normale reservering) vast te leggen, zodat je altijd verzekerd bent van deze avond griezelen. 

Deze scares staan je te wachten

Een veilige Halloween

Hoe zorgen jullie voor een veilige ervaring?
Het is een bijzonder jaar, maar we hopen ondanks de huidige coronavirus-situatie toch weer een angstaanjagende Halloween neer te kunnen zetten. Ook tijdens de Halloween Nights is het protocol Veilig Samen Uit van kracht en houden we onderling 1,5 meter afstand. Dit kunnen we alleen samen. 


Welke aanpassingen hebben jullie gedaan? 
De Halloween-parade en de afsluitende vuurwerkshow keren om groepsvorming te voorkomen niet terug dit jaar. Ook zijn alle scare zones, behalve Fiesta de los Muertos, eenrichting. Dit zal de doorstroming extra bevorderen in deze gebieden. Dit staat duidelijk aangegeven op de plattegrond en bebording in het park. Ook zal er een medewerker te vinden zijn bij uitgang van de scare zone. 

Verder faciliteren we zoveel mogelijk buitenlocaties, waar we meer de ruimte hebben. Spookhuis Fear the Woods, dat vorig jaar in de indoor-locatie Mystique plaatsvond, verplaatsen we naar een tent tussen Port Laguna en Avalon. Ook hebben we ervoor gekozen om het aanbod uit te breiden met de Haunted House-experience Maison de la Magie, om iedereen zoveel mogelijk te spreiden.

Reserveer tickets
Deel Halloween Nights