Dit moet je weten als abonnementhouder

Dit moet je weten als abonnementhouder

We zijn verheugd dat we de poorten van Toverland weer mogen openen, ook voor jou als trouwe abonnementhouder! De huidige situatie vraagt om een iets andere aanpak dan dat je van ons gewend bent. 

Hieronder lees je: 

  • Hoe reserveer je je dag Toverland?
  • Update abonnementhoudersvoordelen 

Bezoek je Toverland met een abonnement?

Vanaf de heropening van Toverland werken we met een maximumcapaciteit om de veilligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen. Bekijk alle maatregelen waardoor we veilig kunnen openen hier. Hierdoor is het ook voor Toverland-abonnementhouders verplicht om een gewenste bezoekdag te reserveren. 

Voor jou als abonnementhouder van Toverland is er dagelijks voldoende capaciteit. Wanneer je op je gereserveerde dag in Toverland bent geweest, is het direct weer mogelijk om een nieuwe dag te reserveren. Je kunt maximaal 14 dagen vooruit plannen.

Hoe reserveer je je dag?

Reserveer je bezoekdag eenvoudig via: account.toverland.com
Houd hiervoor je abonnementspas bij de hand. 

Wat kun je op dit online portal?

  1. Account aanmaken (dit is nodig om een dag te kunnen reserveren)
  2. Abonnementen toevoegen van je gezin
  3. Je bezoekdag reserveren

Problemen?
Loop je ergens tegenaan bij bovenstaande? Klik binnen je account op 'Contact' en vul het formulier in of 
mail naar: abonnement@toverland.nl


Dit moet je weten over je reservering:

  • Ieder abonnement kan maximaal één openstaande reservering hebben. Heb je Toverland bezocht of is je bezoekdag voorbij (zonder dat je geweest bent), dan kun je direct weer een nieuwe reservering plaatsen. Dit kan ook een reservering zijn voor de volgende dag, zolang de capaciteit dit toelaat.
  • Je kunt maximaal twee weken vooruit een bezoekdag reserveren.
  • Er is elke dag een ruime capaciteit voor abonnementhouders gereserveerd, maar het kan voorkomen dat het bezoekersmaximum van een bepaalde dag bereikt wordt. Check regelmatig de online portal, aangezien er ook weer capaciteit kan vrijkomen, bijvoorbeeld bij annuleringen. 
  • Zonder reservering is je Toverland-abonnement niet werkzaam en geeft deze géén toegang tot het park.

Abonnementhoudersvoordelen

Als abonnementhouder van Toverland heb je tal van voordelen, zo profiteer je bijvoorbeeld van 5% korting op horeca en merchandise.

Heb ik korting op Toverland met een abonnement van een ander park?
Door de coronamaatregelen kunnen er andere maatregelen gelden dan je gewend bent. Vanaf 1 juli 2020 is het weer mogelijk om Toverland te bezoeken met een abonnement van een ander park, welke normaal gesproken korting geeft op een Toverland-ticket. Je kunt hiervoor geen online reservering maken, maar je tickets met korting aanschaffen bij de kassa. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit kan het voorkomen dat een bezoekdag vol zit. 

Heb ik korting op andere parken met mijn Toverland-abonnement? 
Door de coronamaatregelen kunnen er andere maatregelen gelden dan je gewend bent. Of je Toverland-abonnement je korting geeft op de vertrouwde partnerparken is afhankelijk van de regelgeving van het park. Zo is bijvoorbeeld voor een bezoek aan GaiaZOO een online reservering niet nodig. Op vertoon van je geldige Toverland abonnement krijg je aan de dagkassa de dagprijs met korting aangeboden voorafgaand aan je bezoek. We raden je dan ook aan om contact op te nemen met het park dat je graag wil bezoeken. 

Veilig Samen Uit

Veilig Samen Uit

Samen maken we er een betoverende en veilige dag van. Hierdoor hebben we verschillende maatregelen genomen, om o.a. de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, die gevolgen hebben voor je dag in Toverland. Zo kunnen we veilig samen uit. 

Bekijk onze maatregelen

Heb je nog andere vragen?

Wil je naar Toverland komen, maar heb je nog vragen voor ons m.b.t. onze maatregelen. Bekijk onze FAQ met alle antwoorden. 

Bekijk vraag & antwoord