Discover your own magic

Discover your own magic

Dankzij je Albert Heijn-ticket kun je extra voordelig onze 6 magische werelden komen ontdekken. Daar staan je 35 attracties en shows te wachten. Worden het sensationele ritjes in onze hoge achtbanen of maak je liever een mysterieuze boottocht? Tijdens je Toverland-dag kan het allemaal. 

Reserveren
Het is op dit moment mogelijk om een reservering te maken t/m 8 november

Belangrijk: neem je Albert Heijn-ticket (kassabon of e-ticket) en reserveringsbevestiging mee op je bezoekdag.

 

Reserveer je bezoekdag

Geldigheid tickets

Bij de voordeelactie van Albert Heijn kun je kiezen voor twee verschillende tickets. Beide tickets hebben een andere geldigheid. 

  • Flexibel ticket: 21 augustus t/m 8 november 2020 
  • Laagseizoen ticket: 21 augustus t/m 8 november 2020, m.u.v. Halloween. 

Heb je al een ticket gekocht bij Albert Heijn? Leg dan hieronder je bezoekdag vast, door een datum te selecteren, op basis van de barcode.  

Reserveer je bezoekdag

Vragen en antwoorden

Hoe en waarom moet ik een bezoekdag reserveren?
Heb je bij Albert Heijn een ticket gekocht met korting? Dan is het nog wel nodig om een specifieke bezoekdag te selecteren. We werken namelijk met een beperkte, maximale bezoekerscapaciteit per dag om onze corona-maatregelen te kunnen waarborgen. Je kunt hier een bezoekdag selecteren en reserveren. Belangrijk: neem tijdens je bezoek zowel je Albert Heijn-ticket als je reservering mee. 

Hoe moet ik een kind <90cm reserveren? 
Kinderen onder de 90cm zijn gratis bij Toverland. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit is het ook noodzakelijk om voor kinderen <90cm een ticket te reserveren. Dat kan via: tickets.toverland.com. Hiermee leg je direct ook een specifieke bezoekdag vast. 

Ik ben jarig en gratis? Wat moet ik doen? 
Wanneer je op je verjaardag een bezoek brengt aan Toverland, heb je gratis toegang. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit, is het ook in dit geval nodig om je bezoekdag vast te leggen. Schaf je gratis ticket aan via: tickets.toverland.com. Neem tijdens je bezoek een geldig ID-bewijs of paspoort mee ter controle. Heeft je kind nog geen ID-bewijs of paspoort? Ook een zorgpas met geldige geboortedatum en foto is voldoende. 
 

Ontdek de magie van Toverland