Discover your own magic

Discover your own magic

Dankzij je Albert Heijn-ticket staan er extra voordelig 6 magische werelden op je te wachten. Ontdek dus snel alle 35 attracties én shows! Worden het sensationele ritjes in onze hoge achtbanen of maak je liever een mysterieuze boottocht? Daarna even afkoelen in één van de wildwaterbanen of waterspeeltuinen? Een hapje of drankje doen in het zonnetje? Tijdens je Toverland-dag kan het allemaal. 

Reserveren
Omdat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit per dag is het noodzakelijk om een reservering te maken. Met je Albert Heijn-ticket kun je een dag reserveren t/m zondag 7 november 2021. Je tickets zijn ook geldig tijdens de Halloween Days en -Nights!

  • Op dit moment kun je reserveren voor een bezoekdag t/m 8 oktober 2021 in onze ticketshop. Later dit seizoen kun je ook bezoekdagen vanaf 9 oktober selecteren. 

Belangrijk: neem je Albert Heijn-ticket (kassabon of e-ticket) en reserveringsbevestiging mee op je bezoekdag.

Reserveer je bezoekdag

Vragen en antwoorden

Hoe en waarom moet ik een bezoekdag reserveren?
Heb je bij Albert Heijn een ticket gekocht met korting? Dan is het nog wel nodig om een specifieke bezoekdag te selecteren. We werken namelijk met een beperkte, maximale bezoekerscapaciteit per dag om onze corona-maatregelen te kunnen waarborgen. Je kunt hier een bezoekdag selecteren en reserveren. Belangrijk: neem tijdens je bezoek zowel je Albert Heijn-ticket als je reservering mee. 

Is mijn ticket ook tijdens Halloween geldig? 
Jazeker, je voordelige Albert Heijn-ticket is ook geldig tijdens de Halloween Days en - Nights (tot 23:00 uur). De looptijd van de tickets is namelijk t/m 7 november 2021. We maken snel meer bekend over de exacte invulling van het Halloween-seizoen 2021. 

Hoe moet ik een kind <90cm reserveren? 
Kinderen onder de 90cm zijn gratis bij Toverland. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit is het ook noodzakelijk om voor kinderen <90cm een ticket te reserveren. Dat kan via: tickets.toverland.com. Hiermee leg je direct ook een specifieke bezoekdag vast. 

Ik ben jarig en gratis? Wat moet ik doen? 
Wanneer je op je verjaardag een bezoek brengt aan Toverland, heb je gratis toegang. Doordat we werken met een maximale bezoekerscapaciteit, is het ook in dit geval nodig om je bezoekdag vast te leggen. Schaf je gratis ticket aan via: tickets.toverland.com. Neem tijdens je bezoek een geldig ID-bewijs of paspoort mee ter controle. Heeft je kind nog geen ID-bewijs of paspoort? Ook een zorgpas met geldige geboortedatum en foto is voldoende. 

Hoe zorgen jullie voor een verantwoorde dag uit? 
We werken met het procotol Veilig Samen Uit dat door de branchevereniging Club van Elf is opgesteld voor attractieparken. Hierdoor kunnen we je op een verantwoorde wijze ontvangen en laten genieten van attracties, shows, entertainment, souvenirwinkels én horeca.
 

Ontdek de magie van Toverland