Zo claim je je gratis winterticket

Kom gratis of met 50% korting terug

Wanneer je een bezoek brengt aan Toverlandontvang je een gratis winterticket (*of met 50% korting)! Lees hieronder welke stappen je moet doorlopen: 

• Stap 1: Kom langs bij Toverland en laat je tickets scannen.
• Stap 2: Vraag online je kortingscode(s) aan. 
• Stap 3: Claim je tickets en kom langs in de periode: 23 maart t/m 30 juni 2024
• Stap 4: Breng je bezoek aan Winter Feelings en geniet. 

Veelgestelde vragen

Ik heb een gratis ticket gekregen en ik ken de actie, kan ik dan ook meedoen?

Helaas zijn gratis tickets uitgesloten van de gratis winterticket actie. Hieronder vallen de tickets zoals: Het gratis omwonenden ticket voor de opening van Avalon, een jarigen ticket, entreeticket <90cm etcetera.

Het lukt me niet om kortingscodes aan te vragen, wat moet ik doen?

Het is pas mogelijk om jouw kortingscodes aan te vragen nadat je Toverland bezocht hebt. Hierbij kan het tot 24 uur na jouw bezoek duren voordat de barcodes op jouw entreetickets gebruikt kunnen worden om kortingscodes aan te vragen. Lukt het na 24 uur nog steeds niet, neem dan contact met ons op via actie@toverland.nl en vermeld daarbij de barcodes op jouw entreetickets.

Let op:
- Deze actie geldt alleen voor betaalde entreetickets. Gratis tickets, schoolreizen en groepsreserveringen zijn uitgesloten van deelname.
- Vraag jouw kortingscodes aan binnen 2 weken na je bezoek. Daarna vervalt de geldigheid en is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van deze actie.

Kan ik echt een gratis 2e bezoek krijgen met deze actie?

Ja, dat kan zeker! Met jouw kortingscodes kun je via www.toverland.com/winteractie jouw winters bezoek reserveren.

Waar vind ik mijn barcode/ticketnummer?

Voor het aanvragen van jouw kortingscodes heb je de barcodes/ticketnummers van jouw entreetickets nodig. Dit is altijd een cijferreeks, beginnend met 038, 60 of 77, die op ieder entreeticket staat; meestal onder of vlakbij de streepjescode/QR-code.

Algemene voorwaarden

Gratis winterticket of torenhoge korting:

  • Deze actie geldt alleen voor bezoekers met een betaald ticket in de bezoekperiode: 23 maart t/m 30 juni 2024. Gratis tickets (waaronder tickets voor omwonenden met het openingsweekend van de uitbreiding van Avalon, jarigen kinderen <90 cm), parkeertickets, schoolreizen en groepsreserveringen zijn uitgesloten van deze actie. Voor abonnementhouders geldt een aparte actie, kijk voor meer informatie hierover in het Magic Member account.
  • Vraag jouw kortingscodes binnen 2 weken na jouw bezoek aan. Hierna vervalt de geldigheid en is het niet langer mogelijk om kortingscodes aan te vragen.
  • Het verzilveren van kortingscodes (= het daadwerkelijk bestellen van jouw wintertickets) via deze actie is mogelijk t/m 31 oktober 2024.
  • Er geldt in het winterseizoen een beperkte capaciteit per dag voor tickets via deze actie, hierbij geldt op = op. Verzilver je kortingscodes dus zo snel mogelijk om je te verzekeren van toegang op jouw voorkeursdatum.
  • Bestelde tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. De naam van degene die tickets besteld wordt getoond op de e-tickets en deze persoon dient zelf aanwezig te zijn gedurende het bezoek én dient zich te identificeren met een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).
  • Het is niet mogelijk om bestelde wintertickets om te zetten naar een andere datum en/of andere persoon.
  • Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend. Toverland is te allen tijde gemachtigd om de looptijd en/of actievoorwaarden eenzijdig aan te passen. In het geval van aanpassing in openingsdagen (waaronder inbegrepen - maar niet beperkt tot - een verplichte parksluiting t.g.v. overheidsbeleid) bestaat er voor de gratis wintertickets geen recht op compensatie.