Winter-terugkomticket

Ontvang een gratis tweede bezoek

Kom nog een keer terug in de winter

Plan je gratis bezoek óf met hoge korting

Wat leuk dat je in Toverland was! Daarom zien we je graag nóg een keertje terug. Wanneer je langskomt in de periode 28 augustus t/m 6 oktober ontvang je namelijk een gratis terugkomticket of met 50% korting!

✓ Alles buiten de kerstvakantie = gratis terugkomticket
 Kerstvakantie: 24, 31 december + 1 januari = gratis terugkomticket
 Overige dagen kerstvakantie = 50% korting

Over Winter Feelings
Voor de tweede keer pakken we uit met een compleet winters Toverland! Alle 6 werelden worden omgetoverd tot een winterwonderland, met Winter Laguna als hoogtepunt! Maak daar maar eens een pirouette op het ijs. Warm je vooral ook lekker op bij één van de vuurtjes of waag zelfs één ritje in één van de outdoor-achtbanen. Want ook tijdens de winter is het gehele park geopend!

Gratis tickets zijn uitgesloten

Hieronder vallen:

  • ​​​​​​Tickets voor jarigen.
  • Tickets voor kinderen onder de <90cm.
  • Alle, verder niet genoemde gratis tickets. Bekijk ook de voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Wat is de precieze werkwijze?

Stap 1: Bezoek Toverland t/m 6 oktober en laat je tickets scannen bij de entree. 
Let op! Het is pas mogelijk om kortingscodes aan te vragen ná jouw bezoek aan Toverland. 

Stap 2: Vraag binnen 2 weken na je bezoek online jouw kortingscodes aan door het formulier in te vullen.
Hierbij wordt gevraagd naar de barcodes die vermeld staan op de entreetickets. Dit is altijd een cijferreeks die begint met 038, 60 of 77.

Stap 3: Per e-mail ontvang je vervolgens één of meerdere kortingscodes.
Per geldig entreeticket ontvang je één code.

Stap 4: Wanneer je de kortingscode hebt ontvangen kun je t/m 31 oktober je kortingscode verzilveren(Maar op = op, beperkt aantal actietickets per dag)

Stap 5: Bestel m.b.v. je kortingscodes je wintertickets online en kom langs in de periode 25 november 2023 t/m 14 januari 2024.

Stap 6: Nu kan het genieten beginnen! Er staat je een dag vol magie, avontuur en warmte te wachten tijdens ons nieuwe winterconcept met 6 geopende werelden. Tot dan!


✓ LET OP: Bewaar jouw entreetickets goed en gooi deze niet weg, anders is het niet mogelijk om jouw wintertickets te reserveren.

Meer veelgestelde vragen

Kan ik echt een gratis winterticket krijgen?

Ja, dat kan zeker! Met jouw kortingscodes kun je via www.toverland.com/winteractie jouw winters bezoek reserveren. Op alle openingsdagen buiten de kerstvakantie in de periode 25 november 2023 t/m 14 januari 2024 kun je Toverland gratis bezoeken. Tijdens de kerstvakantie kun je tickets bestellen tegen een fors gereduceerd tarief (50% korting).

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

Je kunt hier de algemene voorwaarden van de winterticket-actie terugvinden. Ook vind je daar nog meer veelgestelde vragen.

Waar vind ik mijn barcode?

Voor het aanvragen van jouw kortingscodes heb je de barcodes/ticketnummers van jouw entreetickets nodig. Dit is altijd een cijferreeks, beginnend met 038, 60 of 77, die op ieder entreeticket staat; meestal onder of vlakbij de streepjescode/QR-code.

Zijn er tickets uitgesloten voor deelname?

Gratis tickets (waaronder jarigen en kinderen <90 cm), parkeertickets, schoolreizen en groepsreserveringen zijn uitgesloten van deze actie. Voor abonnementhouders geldt een aparte actie, kijk voor meer informatie hierover in het Magic Member account.

Kan ik ook deelnemen aan deze actie als abonnementhouder?

Je hebt als abonnementhouder eenmalig de mogelijkheid om aan deze actie deel te nemen. Zo is het mogelijk om een vrienden-winterticket te reserveren via een speciale kortingscode! Bekijk voor meer informatie en de werkwijze: Magic Member-portal.

Staan de wintertickets op naam?

De wintertickets staan op naam en daarmee dus persoonsgebonden en niet overdraagbaar op anderen.

Claim je kortingscodes

Vul het formulier in

  • Wil je op basis van je zomertickets kortingscodes ontvangen voor nieuwe wintertickets? Klik hieronder op: ''kortingscodes aanvragen''.
  • Wil je kortingscode verzilveren voor nieuwe wintertickets? Klik hieronder op: ''wintertickets bestellen''.