Vier je verjaardag gratis in Toverland

Vier je verjaardag gratis in Toverland

13-09-2020
Je verjaardag is altijd al een feestje, maar in Toverland helemaal. Je bent kunt dan helemaal gratis je verjaardag vieren in achtbanen en wildwaterbanen! 

Wanneer je jarig bent, kun je helemaal gratis Toverland bezoeken. Dat is ons cadeautje voor jou. Je leeftijd is hierbij niet van belang, dus het is zowel mogelijk voor kinderen als volwassenen. Omdat we werken met een maximale capaciteit, is het echter wel nodig om dit speciale verjaardagsticket van te voren te reserveren. Dat kan via onze Ticketshop, waar er uiteraard geen kosten voor in rekening gebracht worden. 

Ben je een Magic Member? We bekijken op dit moment de mogelijkheden om een alternatief aan te bieden als je een Toverland-abonnement hebt. 

Claim je verjaardagsticket

Belangrijk om te weten: het is enkel mogelijk om op je verjaardag gebruik te maken van deze actie. Neem ter controle een geldig ID-bewijs mee, wanneer het ticket gescand wordt. Heeft je jarige kind (nog) geen identiteitsbewijs? Neem dan een (zorg)pas mee met pasfoto, waarop ook een geboortedatum aangegeven staat. Misschien staat je bij de entree nog wel een verjaardagsverrassing te wachten. 

Bekijk alle maatregelen

Attracties met een strik
Eenmaal in het park blijf je maar uitpakken, want ritjes in wingcoaster Fēnix, wildwaterbaan Djengu River en de Paarden van Ithaka zijn stuk voor stuk cadeautjes! Ook onze souvenirshops hebben de leukste presentjes, uit de weelderige Magische Vallei of het mysterieuze Avalon bijvoorbeeld. Leuk om jezelf cadeau te doen of te tippen aan je gezelschap. 

Tijd voor taart! 
Bij een goed feestje hoort natuurlijk ook een stukje taart. Bij verschillende horecalocaties kun je kiezen uit een ruim assortiment gebak met een lekker drankje erbij, zoals bij Katara Plaza en de Waldstube. Of doe jezelf een heerlijk etentje in het bedieningsrestaurant van Avalon, The Flaming Feather cadeau of laat je trakteren op een kleurrijke donut bij Mañana in Port Laguna

Maak het extra feestelijk
Wil je dit betoverende feestje thuis al laten beginnen of je verjaardag een extra magische touch geven? Download de feestelijke Toverland-vlaggetjes, print de vlaggenlijn (op dikker papier), knip langs de stippellijn, maak de vlaggetjes aan elkaar en ophangen maar! 

Deel blog