Twee tijdsloten beschikbaar voor abonnementhouders

Twee tijdsloten beschikbaar voor abonnementhouders

31-07-2020
Heb je voor deze zomer al gepland wanneer je langs wil komen? Sinds kort hebben we nog meer mogelijkheden om langs te komen, ook voor onze Magic Members. 

 

Heb je ook een Toverland-abonnement? Dan staan je betoverende zomerdagen te wachten. Ondanks dat we werken met een maximale capaciteit, is het mogelijk om ons park meerdere keren deze zomervakantie te bezoeken. Heb je een reservering gemaakt en heb je genoten van een dag vol magie? Dan kun je daarna weer een nieuwe reservering maken. Dat kan eenvoudig via het online portal, dat we een een tijd geleden geïntroduceerd hebben. In de toekomst zal dit nog uitgebreid worden met nieuwe opties en mogelijkheden, om je nog beter van dienst te zijn. 

Het was altijd al mogelijk om een gehele dag (10:00 - 21:00) te reserveren als abonnementhouder, maar sinds kort is het ook mogelijk om een dagdeel te reserveren. Zo hebben we per dag een deel van de complete capaciteit gereserveerd voor de Siësta-tickets, hiermee kun je van 16:00 - 21:00 uur Toverland bezoeken. Dat is nu ook mogelijk voor onze abonnementhouders. Wanneer je nu inlogt in je account, kun je één van de twee tijdsloten reserveren. Nog meer mogelijkheden om Toverland te bezoeken! 

Naar je abonnement-account

Lekker rustig aan
Dankzij deze nieuwe optie pak je nog even een magische namiddag en avond mee. Relax op een comfortabele strandstoel in Port Laguna of neem alle tijd voor een bourgondisch diner in The Flaming Feather. Niets hoeft, alles mag, want je reserveert na deze middag en avond gewoon weer een nieuwe bezoekdag! 

Niet vergeten: ook nu ontvang je 5% korting op food, drinks en merchandise bij vaste horeca- en souvenirpunten. Wanneer de avond valt, tik jij nog even alle achtbanen af tegen een ondergaande zon. Na sluitingstijd blijft Port Laguna nog tot 22:00 uur geopend, waar je een spelletje Zeepaardenrace kunt spelen of een dansje kunt wagen op de hits van de DJ. Dat is de zomer van Toverland. 

Deel blog

Lees snel verder