Pre-opening Expedition Zork: Maximus zoekt testvaarders

Bijzonder nieuws vanaf de bouwplaats van Expedition Zork: Maximus Müller nodigt jou uit als één van zijn eerste testvaarders om de wildwaterbaan uit te proberen! Word jij één van de eerste expeditieleden?

22-04-2022 door Martijn van Gerwen

We zijn nog volop bezig met de bouwwerkzaamheden op de bouwplaats van Expedition Zork, maar uitvinder Maximus Müller kon niet meer wachten. Zijn bijzondere transportsysteem door de bergen móest uitgetest worden. Zo kun jij vanaf zaterdag 23 april weer in één van de noeste boomstammen stappen voor een heerlijk, verkoelende vaartocht! Nog niet alles zal dan helemaal af zijn, maar we kunnen je verzekeren dat je al veel van de nieuwe beleving mee zult krijgen.

Al open tijdens de meivakantie
Doordat Expedition Zork opent op 23 april heb je tijdens de meivakantie bijvoorbeeld al een unieke kans om kennis te maken met de vernieuwde attractie tijdens de pre-opening. Zoals Maximus zegt: 'Let hier en daar niet teveel op de rommel, maar geniet van mijn nieuwe transportmiddel'. We doen er alles aan om de werkzaamheden die nog moeten gebeuren, zo veel mogelijk plaats te laten vinden buiten openingstijden. Hierdoor heb je er tijdens je bezoek zo min mogelijk hinder van en kunnen we zelf goed doorwerken.

Het kan voorkomen dat we toch werkzaamheden tijdens openingsuren moeten uitvoeren. In dat geval kan het voorkomen dat we de attractie tijdelijk moeten sluiten tijdens (een deel van) je bezoekdag. Mocht dat het geval zijn, dan communiceren we dat altijd tijdig via onze Toverland-app én de openingstijdenkalender op onze website.

Ontdek al veel details
Je kunt vast ook niet meer wachten om na al die tijd weer lekker af te koelen tijdens de spetterende splash!? Het leuke is dat je dus steeds meer mee zult krijgen van het nieuwe, uitgediepte verhaal áchter de attractie. Keer op keer zul je merken dat er meer thema-attibuten de vernieuwde binnenwachtrij zullen sieren. En wat zijn we allemaal van plan ín de grot? Ook dat zul je richting de aankomende zomer kunnen ontdekken.

Probeer de Maximus' Wunderball
Eén van de belangrijkste veranderingen van de gigantische upgrade van Expedition Zork is het compleet aangepakte buitengebied. Hier staat je een vernieuwde verblijfsomgeving vol metershoge dennenbomen, slingerpaadjes, speeltoestellen en prachtige vergezichten te wachten. Vergeet ook niet langs te gaan bij het houten chalet, dit bijzondere bouwsel geeft je toegang tot de nieuwe, outdoor-speelbeleving Maximus' Wunderball! Ballen vast én rollen maar, schaf een houten Wunderball (€4) aan én laat deze de avontuurlijke hindernissen vol bijzondere effecten afleggen! De bal mag je na afloop bewaren als uniek souvenir én neem deze de volgende keer vooral nog een keertje mee voor extra plezier!