Ontdek de uitgebreide souvenirlijn van Juna & Sparky

Met de ontdekking van fantasiedieren Juna en Sparky in Avalon, mag een bijbehorende souvenirlijn natuurlijk niet ontbreken. Ontdek snel wat je allemaal mag verwachten.

30-06-2023 door Martijn van Gerwen

Terwijl je door het vernieuwde Avalon loopt, rijdt of vliegt kom je twee nieuwe gezichten tegen: eenhoorn Juna en draakje Sparky. Juna is een jonge eenhoorn van negen jaar, haar niet-te-missen eenhoorn bevat bijzonder magische krachten. Al moet ze die nog wel leren ontdekken. Sparky is de ondeugd van de twee en een jonge goedaardige draak van zeven jaar. Hij denkt alles aan te kunnen, maar soms gaat het toch mis. Van deze twee kleurrijke types is een uitgebreide souvenirlijn ontwerpen: van knuffels tot bekers en bordjes.

Knuffelen met Juna
Het is knuffelen geblazen met de aaibare Juna. De manen van de eenhoorn zijn extra zacht, dus dat knuffelt extra lekker. De pluche knuffels van Juna zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: klein, groot en zelfs in een XXL-formaat. Deze laatste is gigantisch en ruim 1 meter groot. Ideaal voor de allergrootste fans van onze nieuwe eenhoorn. Ook draakje Sparky zal in knuffelvorm verschijnen, echter laat deze nog iets langer op zich wachten.

Bordjes en drinkbekers
Ontbijten wordt pas echt een feestje met de melamine bordjes en drinkbekers van zowel Sparky als Juna. De bordjes zijn voorzien van de vrolijke snoetjes van de twee karakters. Ook goed om te weten is dat zowel de bordjes als de drinkbekers vaatwasser bestendig zijn. Dat scheelt weer afwassen. Ook is het materiaal extra kras- en breukbestendig. De drinkbekers zijn extra bijzonder, want deze zijn voorzien een vloeistof. Hierdoor dansen er vrolijke glitters, sterretjes en hartjes door de bekers. Ook de bekers zijn vaatwasser bestendig.

Naast deze bekers zijn er ook twee drinkglazen verkrijgbaar in de kleuren rood-goud en roze-blauw. Deze zijn voorzien van een afsluitbare deksel en rietje. Bij o.a. take-away Smouldering Roast kun je deze ook bestellen, inclusief drinken. Uiteraard mag je dan de beker na afloop houden. Toe aan iets lekkers? De vrolijke spekjesspiezen van Juna zien er bijna te leuk uit om op te eten. Deze zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten.

Zwaard en schild in de aanslag
Draakje Sparky en eenhoorn Juna vieren een feestelijk verkleedfeestje bij de dynamische carrousel Jumping Juna, maar ook thuis kun je je lekker in een rol inleven. Speel een heldhaftige ridderverhaal na met de tweetal houten zwaardjes en de bijbehorende houten schilden, uiteraard met opdruk van Juna en Sparky.

Al je nieuwe souvenirs of schoolspelen makkelijk meenemen? Dan is de Sparky-aantrektas echt een regelrechte tip! Het gezicht van Sparky op de voorkant stemt je ook meteen vrolijk.

Kleine hebbedingen
Wil je iets kleins voor mee naar huis? Of leuke kleine hebbedingen voor de thuisblijvers? Ga dan voor de Juna en Sparky slaparmband of de vrolijke sleutelhangers. Deze zijn niet alleen leuk, maar ook handig, want je kunt ook nog al je gedachtes kwijt in de kleine notitieboekjes. Heb je nog meer leuke hersenspinsels om op te schrijven? Dan is het dagboek van Juna met slotje echt iets voor jou. Ideaal ook dat je al je grootste geheimen hier achter slot en grendel kunt stoppen, zodat niet iedereen ze kan lezen. Ook verschijnen er later nog o.a. magneten en stickpins.

En dit is nog maar het begin, want Juna en Sparky krijgen nog veel meer souvenirs! Blijf alles dus vooral goed in de gaten houden. Bovenstaande souvenirs zijn verkrijgbaar in de hoofdsouvenirshop Mundo Magica in entreegebied Port Laguna, maar natuurlijk ook bij de souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Ontmoet Spicy Pete
Ga in het vernieuwde Avalon ook eens langs bij dragonchef Spicy Pete. Vanuit zijn mini-keukentje bovenop de stenen toren maakt hij de lekkerste gerechten klaar. Je merkt het al snel wanneer je in de buurt bent, maar hij heeft zijn woordje wel klaar. Maar dat niet alleen, want hij heeft ook een verrassende surprise voor je in petto. Uit onhandigheid laat Pete namelijk een eitje vallen, ga er snel maar eens langs om te ontdekken wat daar in zit.
 

Deel blog